Wij vinden voor u het juiste technische profiel

Tormans zoekt en vindt voor uw bedrijf de juiste technische profielen op de hedendaagse krappe arbeidsmarkt. Binnen een ruime waaier aan disciplines en sectoren  beschikken we over een databank van 20.000 potentiële kandidaten. Wanneer u zeer specifieke kennis en ervaring verwacht, gaan we uiterst gericht op zoek. Onze flexibele aanpak laat ons toe bijzonder snel te werken. Voor u het goed en wel beseft, begint uw geselecteerde medewerker aan zijn eerste werkdag. 

Vanaf enkele maanden tot meerdere jaren

Tormans detacheert ervaren ingenieurs, technici en projectmanagers vanaf zes maanden tot meerdere jaren. Dit kan gebeuren op projectbasis of voor specifieke taken en opdrachten. Ook leidinggevende rollen of managementfuncties behoren tot de mogelijkheden

Alleen bij een complete ‘match’

Alleen bij een complete match voor de vereiste kennis, de nodige ervaring en een passende persoonlijkheid sturen wij kandidaten bij u langs. Zo verliest u geen tijd en kan u snel de juiste keuze maken. Wanneer gewenst nemen wij van onze medewerkers een Persoonlijkheidsprofiel Analyse (PPA) af. Wij stellen u enkel de meest geschikte kandidaten voor.

Geen belasting van uw personeelsbegroting

Onze medewerkers vormen geen belasting van uw personeelsbegroting of verzwaren uw head count niet. U kent vooraf exact de maandelijkse kost (all-in) van onze samenwerking. Wij werken steeds met transparante tarieven. Alle personeelsadministratie nemen wij op ons.

Verschillende opties open na afloop van de detachering

Na afloop van de afgesproken detachering staan verschillende opties open. Bij wederzijdse waardering hebt u de mogelijkheid om onze medewerker een contract voor indiensttreding aan te bieden. In het andere geval - bijvoorbeeld bij een afloop van het voorziene project - zorgen wij voor een nieuwe uitdaging voor onze medewerker.

Een nauwe opvolging

Minimum één keer per jaar organiseren we een open functioneringsgesprek met u en onze medewerker. Dit laat alle partijen toe om bezorgdheden te uiten en bij te sturen waar nodig. Wanneer aangewezen voorzien we voor onze medewerkers gericht de juiste bijkomende opleidingen. Wij staan bij vragen altijd voor u klaar.

Samenwerking op lange termijn

Wij streven met al onze klanten naar een relatie op lange termijn. Wij willen uw vaste partner worden in uw zoektocht naar moeilijk te vinden technische profielen. Het leren kennen van uw bedrijfscultuur en uw technische activiteiten, helpt ons bij het vinden van de juiste kandidaten.

Ook uitbesteding van opdrachten

Wanneer gewenst kan u ook zonder detachering engineeringopdrachten toevertrouwen aan Tormans. Datzelfde geldt voor installatiewerkzaamheden op vlak van elektromontage, meet- en regeltechnieken tot mechanische montage.

Op zoek naar een specifiek technisch profiel? Laat de zoektocht over aan Tormans. Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.