Getuigenissen

Nathalie

Architect bij Universitair Ziekenhuis

De samenwerking met Tormans Group verloopt open en vlot, wat onmiddelijk een positieve indruk geeft. Tormans geeft mij de kans mijn kennis verder te ontwikkelen door opleidingen te volgen. Ook de teambuilding activiteiten en bijeenkomsten bevorderen de werksfeer.

 
 

David

Ontwerpingenieur bij Tormans Group

De communicatie met Tormans verloopt veel vlotter dan bij mijn vorige werkgever. Indien er vragen of problemen zijn, wordt er steeds goed geluisterd en wordt er altijd snel op gereageerd. Alles staat duidelijk vermeld in de startersmap en je weet wie je moet contacteren als er specifieke vragen zijn. De aandacht die besteed wordt aan preventie en veiligheid vind ik ook goed, belangrijk en interessant. Ook de verschillende 'meet and greet'-momenten apprecieer ik ten zeerste.

 
 

Gert

Freelancer, Proces ingenieur

Continuïteit en afwisseling is van groot belang voor een startende freelancer. Beide parameters worden perfect mogelijk gemaakt bij Tormans Group door hun ruim netwerk in diverse takken van de industrie. In hun aanbod vinden we zowel technische uitdagingen als projecten in het kader van quality, aankoop, productie en logistiek. Tormans Group slaagt er verder in een familiale werksfeer te creëren. Deze komt tot uiting in de onderlinge contacten, teambuilding events en andere activiteiten. Het verrast me aangenaam daar telkens enthousiaste gezichten terug te zien.

 
 

Outsourcing Manager bij Metaalverwerkend bedrijf

Tormans is voor ons bedrijf een betrouwbare partner zowel voor het uitvoeren van tekenwerk in hun backoffice als voor het detacheren van technische profielen voor het uitvoeren van diverse engineeringsopdrachten. Zij onderscheiden zich van andere contractors door hun uitstekende service. Zij zijn zeer klantgericht en zoeken steeds naar duurzame oplossingen. Doordat zij regelmatig ter plaatse contact hebben met hun medewerkers kan er snel worden bijgestuurd.

 
 

Maintenance Manager bij Farmaceutisch bedrijf

Via Tormans hebben wij zeer competente techniekers en engineers kunnen inschakelen voor detacheringsopdrachten. Zij onderscheiden zich van andere contractors door hun klantgerichtheid, de kwaliteit van de aangeboden kandidaten en hun competitieve tarieven. Hun werknemers werken graag voor hun door de persoonlijke aanpak en de duidelijke afspraken.