Vind een nieuwe uitdaging via Tormans

Via Tormans vindt u als technische specialist gegarandeerd een nieuwe uitdaging. In opdracht van onze klanten zoeken wij voortdurend naar ervaren technische profielen.  In tal van sectoren hebben wij op projectbasis of voor specifieke opdrachten uitdagende vacatures voor ingenieurs, technici en projectmanagers. Wij zoeken specialisten met expertise in tal van disciplines en sectoren.

Waarom solliciteren bij Tormans?

 • Uw toegangspoort tot 150 topbedrijven
  Eén selectieprocedure voor uw nieuwe functie U wilt aan de slag bij één van de 150 gerenommeerde bedrijven die op ons beroep doen voor het inhuren van gespecialiseerde technici. Onze klanten – toonaangevende bedrijven - vormen samen het kloppende hart van industrieel en economisch Vlaanderen en Brussel. Via Tormans vindt u een rechtstreekse toegangspoort tot deze topondernemingen.

   
 • U houdt van afwisseling en technische uitdagingen
  U houdt van afwisseling en zoekt voortdurend naar boeiende technische uitdagingen. Dankzij Tormans krijgt u geregeld nieuwe projecten voorgesteld waar u vrij kan op ingaan. Klikt het wederzijds en wenst u na afloop van de detachering langer te blijven? Prima! Dan verlengen we de detacheringsovereenkomst of u treedt definitief in dienst bij onze klant. In het andere geval bieden we u als onze vaste werknemer een nieuwe uitdaging aan.
   
 • Een uitdaging in de eigen regio
  U zoekt een nieuwe uitdaging in de eigen streek. U wilt geen onnodige tijd verspillen aan files of lange verplaatsingen. Ons klantenbestand omvat bedrijven uit heel België waardoor wij gegarandeerd een uitdaging dichtbij huis vinden. Zoek in onze vacaturedatabank naar uitdagingen in uw eigen regio.
   
 • Eén selectieprocedure voor uw nieuwe functie
  Eén selectieprocedure voor uw nieuwe functie Door een herstructurering bij uw huidige werkgever zoekt u naar een nieuwe functie. U bouwde ervaring op in een technische nichemarkt en wil deze expertise valoriseren bij een volgende werkgever. Met Tormans doorloopt u slechts één selectieprocedure, waarna wij – in nauwe samenspraak – uw diensten aanbieden aan streng geselecteerde topbedrijven.
   
 • Een volgende stap in uw carrière
  Na verschillende jaren ervaring te hebben opgebouwd bij uw huidige werkgever, bent u toe aan een volgende stap in uw carrière. Onze klanten uit verschillende sectoren zoeken technische experts met een grote meerwaarde. Uw ervaring en dynamisme zijn van doorslaggevend belang voor het succes van onze klanten. De leeftijd van onze kandidaten varieert van 21 tot meer dan 60 jaar met vele jaren ervaring.

Benieuwd of wij voor u de juiste uitdaging hebben? Bekijk online onze vacatures.

Laat het zoekwerk aan ons over en bezorg ons uw CV voor een vrije sollicitatie.

Wenst u meer informatie over onze werkwijze en mogelijkheden? Contacteer ons.