100% focus op technische en engineering profielen

Als detacheringsbureau en erkend bureau voor werving en selectie richt Tormans zich volledig op technische en engineering profielen, waaronder ingenieurs, technici en projectmanagers voor verschillende disciplines en sectoren. Binnen deze nichemarkt behoren wij tot de koplopers van ons land. Meer dan 150 toonaangevende bedrijven vertrouwen op ons voor het vinden van gespecialiseerde technische profielen.

Wij vinden wat u zoekt

Onze zoektocht naar de gezochte technische profielen kenmerkt zich door een enorme gedrevenheid. Wij blijven zoeken tot we de perfecte match vinden. Deze ambities komen ook tot uiting in onze stevige bedrijfsexpansie. Sinds de oprichting in 1999 door Jan Tormans kenden wij een vrijwel onafgebroken groei met verschillende verhuisoperaties naar telkens grotere locaties.

Een stukje historiek

Jan Tormans

Na tien jaar ervaring te hebben opgedaan, richtte Jan Tormans in 1999 zijn eigen bedrijf op voor rekrutering en detachering van technische profielen. Al snel steeg het aantal uitgezonden medewerkers tot twintig en barstte het eerste kantoor in Herentals uit zijn voegen. Ook de volgende locatie in industriezone Klein Gent bleek al snel te klein. In 2005 nam Tormans een ruime nieuwbouw in Geel (Liesdonk) in gebruik. Momenteel telt Tormans vier vestigingen met het hoofdkantoor in Geel en bijkomende vestigingen in Vilvoorde (2006), Melle (2009) en Zwijndrecht (2016). Meer dan 300 technische specialisten werken voor de 150 klanten.

Onderscheidingen

SpringBok Prijs Ondernemen Excellente Onderneming

De afgelopen jaren ontving Tormans verschillende onderscheidingen:

  • Op 22 maart 2006 werd Tormans Engineering verkozen tot de meest creatieve groeionderneming van de provincie Antwerpen. Hiervoor ontvingen we de SpringBOK Award.
  • In 2007 behoorde Tormans tot de vier laureaten voor de ‘Prijs Ondernemen’ van Voka – Kamer van Koophandel Kempen.
  • In 2011 sleepte Tormans één van de drie nominaties in de wacht als ‘Excellente Onderneming’, een initiatief van Voka – Kamer van Koophandel om succesvolle bedrijven extra te steunen.   
  • In 2015 werd Tormans gelauwerd als Trends Gazellen 2015, als snelste groeier zowel in Antwerpen, maar ook in gans Vlaanderen.  Dat gebeurde op basis van objectieve cijfers zoals de groei in omzet en tewerkstelling, samen met een screening over de financiële gezondheid van ons bedrijf.

Voor potentiële sollicitanten

Voor bedrijven

Op zoek naar een specifiek technisch profiel? Laat de zoektocht over aan Tormans. Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.