Solliciteer vrijblijvend én in alle discretie

Een sollicitatieprocedure bij Tormans verloopt in alle discretie. Bovendien kan u als ervaren ingenieur, technicus of projectmanager altijd vrijblijvend zichzelf aanbieden. Wij handelen sollicitaties uitermate snel en zonder tijdverlies af. In elke fase krijgt u duidelijke en eerlijke feedback. Omdat wij steeds gericht zoeken, krijgt u bij een positief sollicitatiegesprek al na enkele dagen verschillende opties aangeboden. Afhankelijk van uw beschikbaarheid en de beslissing van onze klant kan u mogelijk enkele weken later al aan de slag.

1. Bezorg ons vrijblijvend uw CV

Bezorg ons vrijblijvend uw CV

Elke sollicitatie start met het screenen van uw CV. Interesse in een nieuwe uitdaging?

Met het doorsturen van uw CV verbindt u zichzelf tot niets. In ieder geval krijgt u van ons een antwoord.

2. Kennismakingsgesprek per telefoon

Kennismakingsgesprek per telefoon

Op basis van de functieomschrijvingen die onze klanten aanleveren, zoeken wij gericht naar de juiste kandidaten. Wanneer uw profiel op basis van het doorgestuurde CV in aanmerking komt voor één van de openstaande vacatures, contacteren wij u per telefoon voor een eerste screening.

Als beide partijen akkoord gaan, maken we zo snel mogelijk een afspraak voor een persoonlijke kennismaking en een bijhorend sollicitatiegesprek. Afhankelijk van uw woonplaats spreken we af in één van onze vestigingen in Vilvoorde, Melle of Geel.

3. Een intensief sollicitatiegesprek

Een intensief sollicitatiegesprek

Tijdens een uitgebreid sollicitatiegesprek leren we elkaar persoonlijk kennen. We peilen naar uw verwachtingen en bespreken grondig uw ervaring, technische kennis en expertise. Ook de loonsverwachtingen en de financiële mogelijkheden komen open en eerlijk op tafel. Daarnaast maken we heldere afspraken over de referenties die we mogen checken en de potentiële opdrachten die u interesseren. U mag tijdens het gesprek rekenen op eerlijke feedback.

Op basis van dit gesprek stellen wij een vertrouwelijk rapport op dat we uitsluitend overhandigen aan de kandidaat-bedrijven die u goedkeurt.

4. Wij checken uw referenties

Na het sollicitatiegesprek checken wij uw referenties. Wij contacteren uitsluitend de referentiepersonen waarvoor u uitdrukkelijk toestemming geeft. Maar liefst 70 procent van onze sollicitatiegesprekken leidt tot een presentatie bij de klant.

5. Samen met u op gesprek bij de klant

Wanneer we samen op gesprek gaan bij onze klant, kent deze al uw CV, het rapport op basis van het sollicitatiegesprek, uw loonsverwachtingen én uw beschikbaarheid. Bovendien reiken we u vooraf tal van praktische tips aan zodat u zich optimaal kan voorbereiden. Het gesprek met de klant richt zich hoofdzakelijk op de technische uitdagingen die op u liggen te wachten. Wij bieden onze klanten voor elke functie bij voorkeur de keuze uit twee à drie kandidaten.

6. De definitieve beslissing valt

Na het eindverdict van de klant ligt de definitieve beslissing bij u. Wanneer u wenst, komt u in dienst van Tormans en zet u een volgende stap voorwaarts in uw carrière. Dankzij de gerichte matching op vlak van technische expertise, ervaring en persoonlijkheid mogen u en onze klant rekenen op een uiterst korte inwerktijd.

Ontdek voor welke disciplines en sectoren we de juiste technische profielen zoeken.

Benieuwd of wij voor u de juiste uitdaging hebben? Bekijk online onze vacatures.

Laat het zoekwerk aan ons over en bezorg ons uw CV voor een vrije sollicitatie.

Wenst u meer informatie over onze werkwijze en mogelijkheden? Contacteer ons.