Wij vinden voor u het juiste profiel

Tormans zoekt en vindt voor uw bedrijf de juiste technische en engineering profielen op de hedendaagse krappe arbeidsmarkt. Binnen een ruime waaier aan disciplines en sectoren beschikken we over een databank van 20.000 potentiële kandidaten. Wanneer u zeer specifieke kennis en ervaring verwacht, gaan we uiterst gericht op zoek. Onze flexibele aanpak laat ons toe bijzonder snel te werken. Voor u het goed en wel beseft, begint uw geselecteerde medewerker aan zijn eerste werkdag.

Neem contact met ons op

Zo zorgen wij voor de perfect match

Alleen bij een complete match voor de vereiste kennis, de nodige ervaring en een passende persoonlijkheid sturen wij kandidaten bij u langs. Zo verliest u geen tijd en kunt u snel de juiste keuze maken. Indien gewenst nemen wij van onze medewerkers een persoonlijkheidsprofielanalyse (PPA) af. Kortom, wij stellen u enkel de meest geschikte kandidaten voor.

U bepaalt de termijn

Tormans detacheert ervaren ingenieurs, technici en projectmanagers vanaf zes maanden tot meerdere jaren. Dit kan gebeuren op projectbasis of voor specifieke taken en opdrachten. Ook leidinggevende rollen of managementfuncties behoren tot de mogelijkheden.

Nauwgezette opvolging

Minimaal één keer per jaar organiseren we een open functioneringsgesprek met u en onze medewerker. Dit laat alle partijen toe om bezorgdheden te uiten en bij te sturen waar nodig. Indien aangewezen, voorzien we voor onze medewerkers gericht de juiste bijkomende opleidingen. In geval van vragen staan wij uiteraard ook altijd voor u klaar.

Ook uitbesteding van opdrachten

Indien gewenst kunt u ook zonder detachering engineeringopdrachten toevertrouwen aan Tormans. Datzelfde geldt voor installatiewerkzaamheden op vlak van elektromontage, meet- en regeltechnieken en mechanische montage.

Alleen bij een complete 'match'

Alleen bij een complete match voor de vereiste kennis, de nodige ervaring en een passende persoonlijkheid sturen wij kandidaten bij u langs. Zo verliest u geen tijd en kan u snel de juiste keuze maken. Wanneer gewenst nemen wij van onze medewerkers een Persoonlijkheidsprofiel Analyse (PPA) af. Wij stellen u enkel de meest geschikte kandidaten voor.

Geen belasting van uw personeelsbegroting

Onze edewerkers belasten uw personeelsbegroting of head count niet. U kent vooraf exact de maandelijkse kost (all-in) van onze samenwerking omdat wij steeds met transparante tarieven werken. Bovendien nemen we de personeelsadministratie van a tot z voor onze rekening.

Samenwerking op lange termijn

Wij streven met al onze klanten een relatie op lange termijn na. Wij willen uw vaste partner worden in uw zoektocht naar moeilijk te vinden technische profielen. Door uw bedrijfscultuur en technische activiteiten écht te leren kennen, vinden wij keer op keer de juiste kandidaten.

 

Rudi Ooms - Manager Piping & Mechanical Engineering Umicore
“Tormans werkt echt op maat van zowel de klant als de medewerker. Ze ondersteunen onze medewerkers in hun ontwikkeling.”

Deze bedrijven kozen ook voor Tormans