Wedstrijd
Full wrapping

Tormans zoekt creatieve ontwerper i.f.v. full wrapping (camionette) project

Tormans Group kocht onlangs een knappe Mercedes Sprinter camionette. Deze is vandaag helemaal wit en we wensen deze daarom te laten ‘full wrappen’. Het ontwerp moet een volledige wrapping bevatten van de camionette. Houd hierbij rekening met het feit dat zelfs de bumper en kunststof sierstrippen (aan beide zijden) een laag verf hebben gekregen en dus ook gewrapped kunnen worden. We wensen een combinatie van enerzijds beelden uit de cyclocross (bv. actiefoto’s van de renners) en professionele foto’s van sectoren/disciplines waarin Tormans actief is. 

Ben je een creatieve ontwerper, maak je deel uit van een designers-team of maak je in jouw vrije tijd wel eens ontwerpen in bv. Adobe Illustrator, InDesign, Photoshop? Heb je ervaring in het uitwerken van originele, relevante grafics van wagens, camionetten,… ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Schrijf je hieronder in of vraag snel onze informatiebundel op via marketing@tormans.net, wij sturen jou dan alle nodige informatie en foto’s. Bezorg ons daarna een ontwerp en win onze nieuwste – officiële – cyclocross uitrusting en wordt als een échte VIP ontvangen op één van onze geselecteerde cyclocrossen.

Onze actie loopt van woensdag 21 juli tot en met woensdag 18 augustus. De drie beste ontwerpen ontvangen een persoonlijke uitnodiging om hun ontwerp te komen tonen en de winnaar wordt bekendgemaakt ten laatste op vrijdag 3 september.

Veel succes,

Het Tormans CX Team

Geboortedatum*
Ja, ik wil een ontwerp indienen*
Ik accepteer alle wedstrijdvoorwaarden.*

Alle informatie, afbeeldingen en logo's zijn eigendom van Tormans Group bv.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.