Over Tormans

100% FOCUS OP TECHNISCHE EN ENGINEERING PROFIELEN

Als projectsourcing en technical consultancy bureau richt Tormans zich volledig op technische en engineering profielen, waaronder ingenieurs, technici en projectmanagers voor verschillende disciplines en sectoren. Binnen deze nichemarkt behoren wij tot de koplopers van ons land. Meer dan 150 toonaangevende bedrijven vertrouwen op ons voor het vinden van gespecialiseerde technische profielen.

Wie zijn wij?

Dit zijn onze missie en visie!

Tormans wil tegen 2021 erkend worden door kandidaten en klanten als dé referentie in Vlaanderen (West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg) op vlak van projectsourcing met technische specialisten. Om die ambitie waar te maken, wil het team van Tormans de juiste talenten sneller koppelen aan openstaande functies, de digitalisering naar voor schuiven als de hoeksteen van de bedrijfsstrategie en klanten optimaal ontzorgen. Hoe? Door ze telkens opnieuw kwaliteitsvolle diensten en geknipte technische profielen aan te reiken.

U kunt rekenen op deze kernwaarden

 

  • Ambitie: Wij zijn gepassioneerd door het succes van onze klanten en medewerkers. Daarom koesteren we de ambitie om altijd een uitstekende dienstverlening aan te bieden. Klantvriendelijkheid staat centraal in alles wat we doen. De passie voor het vak vertaalt zich in het gezamenlijke streven naar blijvende groei, mét een echte winnaarsmentaliteit. 
  • Eerlijkheid: Tormans draagt eerlijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Zowel met klanten als collega's streven we naar een relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen, waarbij gemaakte afspraken worden nageleefd, in een open en directe communicatie zonder verborgen agenda's. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. 
  • Mensgericht: Tormans werkt met en voor mensen. Onze medewerkers streven permanent naar meer kwaliteit en naar verbetering, met aandacht voor het menselijke voorop. Permanente bijscholing en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke hoekstenen om betrouwbare kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.
  • Respect: Tormans bevordert respect voor en tussen de medewerkers. Zij moeten zich goed voelen in hun job, voldoende uitdagingen krijgen, zich kunnen uitleven. Gemotiveerde en gerespecteerde medewerkers zijn een onmisbare schakel in het succes van Tormans. Daardoor zullen zij respect naar klanten tonen en dit respect ook verdienen. 
  • Betrokken: Wij hechten veel belang aan het familiale karakter, de betrokkenheid en de verbondenheid van onze medewerkers bij de groei van de onderneming en in de relatie met de klant.
Over ons
20 jaar Tormans
Door de jaren heen
2020
Het hoofdkantoor van Tormans verhuist na 15 jaar naar een gloednieuwe locatie met nieuwe, ruime en moderne kantoren waarbij we de thuisstad Geel trouw blijven. We vestigen ons op de zesde verdieping van de Square One Building tegenover de Thomas More hogeschool van Geel.
2017 - 2018
Ook vandaag behoort Tormans tot de top van de Trends Gazellen. Momenteel tellen we drie vestigingen met het hoofdkantoor in Geel en bijkomende vestigingen in Evergem en Mechelen.
2015
Tormans werd gelauwerd als snelste groeier door Trends Gazellen, zowel in Antwerpen als volledig Vlaanderen. Dat gebeurde op basis van objectieve cijfers zoals de groei in omzet en tewerkstelling, samen met een screening van de financiële gezondheid van het bedrijf.
2011
Tormans sleepte als succesvol bedrijf één van de drie nominaties in de wacht als ‘Excellente Onderneming’, een initiatief van Voka - Kamer van Koophandel.
2007
Tormans behoorde tot de vier laureaten voor de ‘Prijs Ondernemen’ van Voka – Kamer van Koophandel Kempen.
2006
De afgelopen jaren ontving Tormans verschillende onderscheidingen: Op 22 maart werd Tormans Engineering verkozen tot de meest creatieve groeionderneming van de provincie Antwerpen. Hiervoor ontvingen we de SpringBOK Award.
2005
Tormans nam zijn intrek in een ruime nieuwbouw in Geel (Liesdonk).
1999
Met tien jaar ervaring op zak richtte Jan Tormans zijn eigen bedrijf op voor rekrutering en detachering van technische profielen. Al snel steeg het aantal uitgezonden medewerkers tot twintig en barstte het eerste kantoor in Herentals uit zijn voegen. Ook de volgende locatie in industriezone Klein Gent bleek al snel te klein.
Over ons