Over Tormans

OUR PEOPLE, YOUR SUCCESS!

Als projectsourcing bedrijf richt Tormans zich op enerzijds technische & engineering specialisten en anderzijds administratieve profielen die actief zijn in alle sectoren. Tormans is dé referentie bij meer dan 200 toonaangevende bedrijven. Tormans streeft naar een langetermijnrelatie met zowel haar medewerkers als klanten, die beiden centraal staan. Kwalitatieve medewerkers met de juiste expertise ontzorgen de klanten.

Wie zijn wij?

Dit is onze visie!

Met onze 20-jarige ervaring en focus op onze waarden willen we onze klanten verder ondersteunen in meerdere disciplines en alle sectoren. Tormans maakt zich sterk om blijvend te groeien en tegen 2025 een internationale speler te worden.

U kunt rekenen op deze kernwaarden

 

  • Mensgericht: Onze medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van het bedrijf. De ondersteuning van onze medewerkers is van cruciaal belang. Het familiale karakter en de verbondenheid staan centraal. Talloze Tormans-Evenementen en attenties ondersteunen dit. 
  • Wendbaar: Door haar flexibele organisatie is Tormans in staat om snel in te spelen op de veranderende behoeften van haar klanten en medewerkers.
  • Ambitie en resultaatgericht: Wij zijn gepassioneerd door het succes van onze klanten en medewerkers. Daarom koesteren we de ambitie om altijd een uitstekende dienstverlening aan te bieden. Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan centraal in alles wat we doen. De passie voor het vak vertaalt zich in het gezamenlijk streven naar blijvende groei, mét een echte winnaarsmentaliteit.
  • Eerlijk en betrouwbaar: Tormans draagt eerlijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Zowel met klanten als medewerkers streven we naar een relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen, waarbij gemaakte afspraken worden nageleefd, in een open en directe communicatie zonder verborgen agenda's. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. 
  • Duurzaam: Tormans streeft voortdurend naar een evenwicht tussen mens, milieu en resultaat.
Over ons
20 jaar Tormans
Door de jaren heen
2020
Het hoofdkantoor van Tormans verhuist na 15 jaar naar een gloednieuwe locatie met nieuwe, ruime en moderne kantoren waarbij we de thuisstad Geel trouw blijven. We vestigen ons op de zesde verdieping van de Square One Building tegenover de Thomas More hogeschool van Geel.
2017 - 2018
Ook vandaag behoort Tormans tot de top van de Trends Gazellen. Momenteel tellen we drie vestigingen met het hoofdkantoor in Geel en bijkomende vestigingen in Evergem en Mechelen.
2015
Tormans werd gelauwerd als snelste groeier door Trends Gazellen, zowel in Antwerpen als volledig Vlaanderen. Dat gebeurde op basis van objectieve cijfers zoals de groei in omzet en tewerkstelling, samen met een screening van de financiële gezondheid van het bedrijf.
2011
Tormans sleepte als succesvol bedrijf één van de drie nominaties in de wacht als ‘Excellente Onderneming’, een initiatief van Voka - Kamer van Koophandel.
2007
Tormans behoorde tot de vier laureaten voor de ‘Prijs Ondernemen’ van Voka – Kamer van Koophandel Kempen.
2006
De afgelopen jaren ontving Tormans verschillende onderscheidingen: Op 22 maart werd Tormans Engineering verkozen tot de meest creatieve groeionderneming van de provincie Antwerpen. Hiervoor ontvingen we de SpringBOK Award.
2005
Tormans nam zijn intrek in een ruime nieuwbouw in Geel (Liesdonk).
1999
Met tien jaar ervaring op zak richtte Jan Tormans zijn eigen bedrijf op voor rekrutering en detachering van technische profielen. Al snel steeg het aantal uitgezonden medewerkers tot twintig en barstte het eerste kantoor in Herentals uit zijn voegen. Ook de volgende locatie in industriezone Klein Gent bleek al snel te klein.
Over ons