5 redenen om te werken voor tormans

Als erkend wervings- en selectiebureau zoekt Tormans in opdracht van zijn klanten voortdurend naar ervaren technische experts in tal van disciplines en sectoren. Voor een periode van meerdere maanden tot enkele jaren detacheren wij ingenieurs, technici en projectmanagers. De rekrutering en detachering gebeurt op projectbasis of voor specifieke taken en uitdagingen. Naast eigen werknemers werken wij ook samen met freelancers.

1. Laat uw ervaring en expertise maximaal financieel renderen.

Wij winden er geen doekjes om. Een volgende stap in uw carrière vereist de bijhorende financiële waardering. Al tijdens het eerste sollicitatiegesprek krijgt u helderheid over het salarispakket en de bijhorende extralegale voordelen. U legt in alle openheid uw wensen op tafel of wij maken een aantrekkelijk voorstel op.

2. Neem uw carrière in eigen handen

Werken voor Tormans betekent dat u de volledige controle over uw carrière in eigen handen neemt. Na het doorlopen van de selectieprocedure, bieden wij uw diensten uitsluitend aan bij de bedrijven waarvoor u zelf wenst te werken. Na afloop van de detachering staan alle opties open. Bij een wederzijdse waardering loopt de detachering verder of treedt u definitief in dienst bij de klant. Wenst u daarentegen een nieuwe technische uitdaging? Ook prima. Verschillende mogelijkheden liggen voor u klaar als vaste medewerker van Tormans..

3. Zeker over uw toekomst

Wij zenden u voor een afgesproken termijn uit naar onze klanten, toch blijft u bij ons in dienst. Dit betekent dat wij instaan voor de nodige opvolging en opleidingen. Tijdens de detachering houden we nauw contact. Wanneer nodig mag u rekenen op de juiste ondersteuning. In elk geval organiseren we eenmaal per jaar functioneringsgesprekken en komen we regelmatig samen voor personeelsactiviteiten.

4. Zekerheid over uw toekomst

Met Tormans kiest u tegelijkertijd voor zekerheid én voor afwisseling. Zo hebt u de zekerheid op een boeiende uitdaging bij één van onze 150 gescreende en financieel solvabele klanten. Daarnaast houden wij uw loopbaan boeiend door de opeenvolging van telkens nieuwe opdrachten. Verschillende medewerkers hebben we zo al meer dan tien jaar in dienst.

5. U kiest voor een no-nonsense, gedreven werkgever

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een no-nonsense aanpak, transparantie en eerlijkheid. Vanuit onze gedrevenheid leggen wij de lat bijzonder hoog voor zowel onszelf, voor de technische specialisten die we aanwerven als voor onze klanten. Wij hechten veel belang aan rechtstreekse persoonlijke contacten. Onze gemotiveerde recruiters staan voortdurend ten dienste van de sollicitanten en de klanten waarvoor we zoeken.