Op zoek naar een winning team voor je carrière?

less than 

Tormans bv is Up & Running en ook in deze periode steeds bereikbaar voor al onze klanten en werknemers.

‘Up’ mag in dit geval letterlijk genomen worden, want sinds 4 mei is het kantoor van Geel verhuisd naar een gloednieuwe locatie: Square One, Kleinhoefstraat 11/15 in 2440 Geel. We nemen plaats op de 6de verdieping en genieten van een prachtig uitzicht over Geel en omstreken.
 
‘Running’ want Tormans blijft steeds ter beschikking. Onze medewerkers van onze drie kantoren te Evergem, Geel en Mechelen blijven paraat staan om al onze klanten snel en goed te helpen in hun zoektocht naar gespecialiseerde technische en engineering profielen.
 
Ben je zelf op zoek naar een technische job bij een jong en dynamisch bedrijf dat binnen de nichemarkt behoort tot de koplopers van het land? Wij hebben meer dan 200 openstaande vacatures. We heten je alleszins van harte welkom!
Het hele Tormans-Team

Vind het juiste technisch profiel voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op

Mijn ervaringen tijdens deze 13j hebben mij laten groeien in mijn job, maar ook als mens. Op mijn moeilijkste momenten kreeg ik steun, als ik twijfelde, bleven zij in mij geloven!
Bij Tormans ben je niet het zoveelste nummertje, maar een deel van de Tormans-familie.
Veerle
"Wij zijn heel blij zijn met de keuze voor Tormans. Wij werden geconfronteerd met eerder een familie dan een firma om mee samen te werken."
Katrien en Peter

5 redenen om te werken voor Tormans

  1. Laat uw ervaring en expertise maximaal financieel renderen
  2. Neem uw carrière in eigen handen
  3. De juiste opleiding en opvolging
  4. Zekerheid over uw toekomst
  5. U kiest voor een no-nonsense, gedreven werkgever