openstaande vacatures

Zoek jouw job

Interne vacatures

Waarom werken
bij Tormans Group?

Tormans zoekt en vindt voor jou de juiste technische, engineering of administratieve job via projectsourcing.

Ga aan de slag bij boeiende bedrijven en start uitdagende projecten. Tormans is dé referentie voor projectsourcing bij meer dan 200 toonaangevende bedrijven in o.a. petrochemie, chemie, farmacie, metallurgie, voeding, bouw…

Jouw voordelen:

 1. Laat je ervaring en expertise maximaal financieel renderen

  Wij koppelen talenten, zoals jij, aan boeiende opdrachten en bedrijven. Meer dan 200 toonaangevende multinationals en nationale bedrijven uit alle sectoren vertrouwen op ons voor het vinden van het juiste talent. Daardoor krijg je mooie kansen bij grote spelers, bedrijven waar je nooit aan gedacht had of die tot je verbeelding spreken. Een ideale manier om ervaring op te doen en jezelf te oriënteren binnen diverse bedrijven en sectoren.
 2. Neem je carrière in eigen handen

  We hebben meer dan 200 klanten verspreid over heel Vlaanderen. Dat betekent dat je bij Tormans je toekomst kan verzekeren op lange termijn. Je hebt namelijk gegarandeerde werkzekerheid. En dankzij de vele opdrachten en bedrijven heb je ook een enorme variatie. Jij hebt dus veel mogelijkheden om door te groeien in je carrière.
 3. Krijg de juiste opleiding en opvolging

  Bij Tormans geven we mensen kansen, laten we mensen groeien. We kijken samen met onze medewerker naar mogelijke groeitrajecten waarbij het volgen van relevante opleidingen centraal staat.
 4. Verzeker je eigen toekomst op lange termijn

  Bij Tormans krijg je een vast contract terwijl je bij verschillende klanten werkt. Dat is dubbel voordelig én uniek! Je hebt enerzijds de afwisseling van diverse projecten en anderzijds alle zekerheid van een vaste job bij Tormans. Wanneer jouw opdracht ten einde loopt gaan wij op zoek naar een nieuw project.
 5. Kies voor een no-nonsense werkgever

  Bij Tormans, met zijn roots in de Kempen, heerst een no-nosense cultuur met korte hiërarchische lijnen. We houden van een ‘make it happen’ mentaliteit waarbij praten belangrijk is, maar in actie komen en dingen realiseren nog veel belangrijker. We spreken zaken met elkaar uit op een constructieve en respectvolle manier.
 6. Werk bij een mens georiënteerd bedrijf

  Bij Tormans kom je terecht in een familiaal bedrijf waar werknemers op de eerste plaats komen. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk thuis te laten voelen en kennis te laten maken met jouw collega’s. Elke dag staat er voor jullie een sterk intern team ter beschikking voor opvolging en ondersteuning. Een korte communicatielijn zorgt ervoor dat je voor elke vraag onmiddellijk bij ons terecht kan. Je staat er nooit alleen voor. Daarnaast organiseren we heel wat evenementen! Het Tormans café, het sinterklaasfeest, de Meet & Eat, de familiedag, de nieuwjaarsreceptie, etc.