Vind de juiste expert voor de job!

Contacteer ons

Plaats je vacature

Technische vacature?
It’s a match!

Zoekt je organisatie een technisch profiel? Wens je tijdelijke expertise in te huren om een intern project de nodige ondersteuning te bieden op vlak van engineering, techniek of administratie? Verwacht je specifieke kennis en ervaring die meteen inzetbaar is?

Projectsourcing biedt de oplossing! Tormans zoekt en vindt voor jou de juiste technische, engineering of administratieve expert op een concurrentiële arbeidsmarkt. Wij zijn dé referentie in meer dan 200 toonaangevende bedrijven in o.a. petrochemie, chemie, energie, farmacie, metallurgie, nucleair, recyclage, voeding, bouw & infra…

Jouw voordelen:

 1. De complete match.

  Tormans gaat voor maatwerk. Onze recruiters hebben elk hun specialisatie en beschikken over een databank ruim 40.000 potentiële medewerkers. Ze overladen je niet met CV’s maar sturen enkel kandidaten langs die volledig met jouw team en de bedrijfscultuur matchen. De vereiste kennis en ervaring, maar ook een complementaire persoonlijkheid zijn dus belangrijk.
 2. Jij bepaalt de termijn.

  We zorgen ervoor dat jij je personeelsbestand flexibel kan op- en afschalen. Onze ervaren talenten zijn meteen inzetbaar op zowel korte- als langetermijnprojecten met een specifiek takenpakket. Wanneer het project afloopt, kan het in onderling akkoord verlengd worden of zoeken we een nieuwe opdracht voor onze medewerker bij een andere klant.
 3. Ontzorging van jouw teams.

  Wanneer een vacature niet kan worden ingevuld, stijgt de werkdruk voor je eigen medewerkers. Door de juiste expert aan het juiste project te koppelen, kunnen onze consultants op korte termijn efficiënt meedraaien, en dat zonder jouw teams extra te belasten. Op die manier zorg je voor een systematische ontzorging van je medewerkers. En dat stimuleert de jobtevredenheid.
 4. Nauwgezette opvolging.

  Nadat een kandidaat is geplaatst, volgt een nauwgezette opvolging. Na een inwerkingsperiode plannen we regelmatige reflectiemomenten in. Ook veiligheid en gezondheid zijn bij ons primordiaal. Tormans behaalt jaar op jaar mooie scores met betrekking tot VCA**. Een jaarlijkse werkplekinspectie bij onze klanten is dan ook standaard.
 5. Een efficiënte langetermijnpartner.

  Samenwerken op lange termijn zit in ons DNA. Tormans heeft ondertussen 25 jaar ervaring opgebouwd en heeft de ambitie om ook jouw vaste partner te zijn voor het inhuren van technische, engineering en administratieve profielen. Een sterke focus op kwaliteit, veiligheid en gezondheid maakt van ons een betrouwbare partner.
 6. Focus op je core business.

  Naast projectsourcing biedt Tormans ook totaalprojecten aan zoals “Managed Services” of “Site Based teams”. Op basis van een werkscope stellen we voor jou een volledig en performant projectteam samen om je een volledige service te kunnen leveren. Zo kan jij je blijven focussen op je core business.