openstaande vacatures

Zoek jouw job

Interne vacatures

Our people
your success!

Tormans zoekt en vindt voor uw organisatie de juiste technische, engineering en administratieve profielen op de concurrentiële arbeidsmarkt.

Tormans is dé referentie in meer dan 200 toonaangevende bedrijven in o.a. petrochemie, chemie, farmacie, metallurgie, voeding, bouw, enzovoort.

Tormans heeft ondertussen 22-jaar ervaring in de markt opgebouwd en focust op kwaliteit. Veiligheid en gezondheid zijn eveneens primordiaal. Tormans behaalt jaar op jaar mooie scores met betrekking tot VCA** en Audit Interim Management.

Uw voordelen:

 1. Gespecialiseerde talent hunters

  Ons gedreven en succesvol team van talent hunters beschikt over een databank van 40.000 potentiële medewerkers. Doordat onze talent hunters gespecialiseerd zijn in bepaalde vakdomeinen slagen zij erin om de meest geschikte kandidaten voor uw aanvraag te selecteren. Wij overladen u niet met CV’s, u ontvangt enkel kwalitatieve en relevante CV’s die voldoen aan uw criteria.
 2. De complete ‘match’

  Alleen bij een complete match gekenmerkt door de vereiste kennis, de nodige ervaring en een passende persoonlijkheid sturen wij kandidaten bij u langs. Zo verliest u geen tijd en kunt u de juiste keuze maken. Kortom, Tormans stelt enkel de meest geschikte kandidaten voor, op maat voor uw onderneming.
 3. U bepaalt de termijn

  Tormans plaatst ervaren ingenieurs, technici en administratieve profielen voor zowel korte termijn opdrachten (enkele maanden) als langdurige opdrachten (jaren). Voor zowel projecten als specifieke taken bent u bij Tormans steeds aan het juiste adres.
 4. Uw personeelsbegroting onder controle

  Wanneer u met Tormans samenwerkt blijft uw personeelsbegroting onder controle. We hanteren transparante, marktconforme en all-in tarieven. Bij Tormans ontzorgen we u van uw personeelsadministratie van a tot z.
 5. Nauwgezette opvolging

  Bij Tormans hechten we veel belang aan de opvolging van onze medewerkers. We houden nauw contact met hen én organiseren minimaal één keer per jaar een open functioneringsgesprek met u en onze medewerker. Dit zorgt voor een solide basis om voor alle partijen steeds het beste werkkader te creëren en de performantie te garanderen. Opleidingen en ontwikkeling staan standaard op de agenda in het kader van groeimogelijkheden en continue bijscholing van de medewerker.
 6. Gedeeltelijke of volledige ontzorging

  Focus op uw core business terwijl Tormans u gedeeltelijk of volledig ontzorgt. Al 22 jaar zijn we succesvol op het vlak van projectsourcing van engineering, technische en administratieve specialisten. Naast projectsourcing biedt Tormans ook totaalprojecten aan zoals “Managed Services” of ‘Site Based teams”. Op basis van een werkscope stellen we voor u een volledig en performant team samen om u een volledige service te kunnen leveren. Wanneer u liever een integrale engineeringopdracht toevertrouwt aan Tormans of een totaal project heeft op vlak van elektromontage, meet- en regeltechnieken en/of mechanische montage ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom, naast detacheringsopdrachten leveren we ook projectteams.
 7. Verlenging of nieuwe opdracht

  Wanneer het project is afgelopen zijn er twee mogelijkheden: de samenwerking wordt in onderling akkoord verlengd of – wanneer het project eindigt – zorgen wij voor een nieuwe, mooie opdracht voor onze medewerker bij een andere klant.
 8. Samenwerking op lange termijn

  Samenwerken op lange termijn zit in ons DNA. Tormans heeft de ambitie om (ook) uw vaste partner te zijn voor het inhuren van bijkomende technische, engineering en administratieve profielen. Voor de zoektocht naar uw profielen verdiepen we ons eveneens in uw bedrijfscultuur en activiteiten. Hierdoor wordt onze zoektocht naar de meest geschikte kandidaat steeds optimaler.