100% focus op
het juiste profiel

Hoe we te werk gaan?

Tormans door de jaren heen

Op nauwelijks 22 jaar tijd bouwde Jan Tormans een organisatie van vier mensen uit tot een gerenommeerd bedrijf, dat ingenieurs, technici en administratief personeel detacheert in verschillende disciplines en sectoren. Samen met de General Manager, Miche Leniere, en een sterk team van enthousiaste medewerkers, verzekert hij als gedreven ondernemer de groei en toekomst van Tormans Group. Vanuit de vestigingen in Geel, Mechelen, Evergem en Antwerpen stellen ze meer dan 400 ervaren specialisten tewerk bij een 150-tal gerenommeerde bedrijven in heel België.

Een overzicht van een aantal belangrijke mijlpalen in de geschiedenis van Tormans Group vindt u onderaan.

2020

Het hoofdkantoor van Tormans verhuist na 15 jaar naar een gloednieuwe locatie met nieuwe, ruime en moderne kantoren waarbij we de thuisstad Geel trouw blijven. We vestigen ons op de zesde verdieping van de Square One Building tegenover de Thomas More hogeschool van Geel.

2019

Tormans start een eigen, professioneel cyclocross team met toppers zoals Quinten Hermans en Corné Van Kessel en wordt dadelijk een van de top teams in België!

2018

Tormans behoort opnieuw tot de top van de Trends Gazellen. Momenteel tellen we drie vestigingen met het hoofdkantoor in Geel en bijkomende vestigingen in Evergem en Mechelen.

2015

Tormans werd gelauwerd als snelste groeier door Trends Gazellen, zowel in Antwerpen als volledig Vlaanderen. Dat gebeurde op basis van objectieve cijfers zoals de groei in omzet en tewerkstelling, samen met een screening van de financiële gezondheid van het bedrijf.

2011

Tormans sleepte als succesvol bedrijf één van de drie nominaties in de wacht als ‘Excellente Onderneming’, een initiatief van Voka – Kamer van Koophandel.

2007

Tormans behoorde tot de vier laureaten voor de ‘Prijs Ondernemen’ van Voka – Kamer van Koophandel Kempen.

2006

De afgelopen jaren ontving Tormans verschillende onderscheidingen: Op 22 maart werd Tormans Engineering verkozen tot de meest creatieve groeionderneming van de provincie Antwerpen. Hiervoor ontvingen we de SpringBOK Award.

1999

Met tien jaar ervaring op zak richtte Jan Tormans zijn eigen bedrijf op voor rekrutering en detachering van technische profielen. Al snel steeg het aantal uitgezonden medewerkers tot twintig en barstte het eerste kantoor in Herentals uit zijn voegen. Ook de volgende locatie in industriezone Klein Gent bleek al snel te klein.