openstaande vacatures

Zoek jouw job

Interne vacatures

100% focus op
het juiste profiel

Tormans door
de jaren heen

Op nauwelijks 24 jaar tijd bouwde Jan Tormans een organisatie van vier mensen uit tot een gerenommeerd bedrijf, dat ingenieurs, technici en administratief personeel detacheert in verschillende disciplines en sectoren. Samen met de General Manager, Philip Copmans, en een sterk team van enthousiaste medewerkers, verzekert hij als gedreven ondernemer de groei en toekomst van Tormans Group. Vanuit de vestigingen in Antwerpen, Evergem, Geel en Mechelen stellen ze meer dan 350 ervaren specialisten tewerk bij een 200-tal toonaangevende bedrijven in heel België.

Een overzicht van een aantal belangrijke mijlpalen in de geschiedenis van Tormans Group vindt u onderaan.

2022

Tormans zet haar ambities verder met de opening van een nieuw kantoor in de Atlantic House te Antwerpen. Vanaf januari 2022 telt Tormans 4 kantoren van waaruit medewerkers, kandidaten en klanten worden ondersteund.

2021

We zetten onze successen verder, zowel op het bedrijfsniveau als de CX-ploeg waarvan we hoofdsponsor zijn. Bij Tormans vieren we onze eerste 2 medewerkers met meer dan 20 jaar anciënniteit, een unicum voor zo’n jong bedrijf.

2020

Het hoofdkantoor van Tormans verhuist na 15 jaar naar een gloednieuwe locatie met nieuwe, ruime en moderne kantoren waarbij we de thuisstad Geel trouw blijven. We vestigen ons op de zesde verdieping van de Square One Building tegenover de Thomas More hogeschool van Geel.

2019

Tormans start een eigen, professioneel cyclocross team met toppers zoals Quinten Hermans en Corné Van Kessel en wordt dadelijk een van de top teams in België!

2018

Tormans behoort opnieuw tot de top van de Trends Gazellen. Momenteel tellen we drie vestigingen met het hoofdkantoor in Geel en bijkomende vestigingen in Evergem en Mechelen.

2015

Tormans werd gelauwerd als snelste groeier door Trends Gazellen, zowel in Antwerpen als volledig Vlaanderen. Dat gebeurde op basis van objectieve cijfers zoals de groei in omzet en tewerkstelling, samen met een screening van de financiële gezondheid van het bedrijf.

2011

Tormans sleepte als succesvol bedrijf één van de drie nominaties in de wacht als ‘Excellente Onderneming’, een initiatief van Voka – Kamer van Koophandel.

2007

Tormans behoorde tot de vier laureaten voor de ‘Prijs Ondernemen’ van Voka – Kamer van Koophandel Kempen.

2006

De afgelopen jaren ontving Tormans verschillende onderscheidingen: Op 22 maart werd Tormans Engineering verkozen tot de meest creatieve groeionderneming van de provincie Antwerpen. Hiervoor ontvingen we de SpringBOK Award.

1999

Met tien jaar ervaring op zak richtte Jan Tormans zijn eigen bedrijf op voor rekrutering en detachering van technische profielen. Al snel steeg het aantal uitgezonden medewerkers tot twintig en barstte het eerste kantoor in Herentals uit zijn voegen. Ook de volgende locatie in industriezone Klein Gent bleek al snel te klein.

Onze missie

Als projectsourcings bedrijf richt Tormans zich op enerzijds technische & engineering specialisten en anderzijds administratieve profielen die actief zijn in alle sectoren. Tormans is dé referentie bij meer dan 200 toonaangevende bedrijven. Tormans streeft naar een langetermijnrelatie met zowel haar medewerkers als klanten, die beiden centraal staan. Kwalitatieve medewerkers met de juiste expertise ontzorgen de klanten.

Onze visie

Met onze 20-jarige ervaring en focus op onze waarden willen we onze klanten verder ondersteunen in meerdere disciplines en alle sectoren. Tormans maakt zich sterk om blijvend te groeien en tegen 2025 een internationale speler te worden.

Onze kernwaarden

 1. Mensgericht

  Onze medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van het bedrijf. De ondersteuning van onze medewerkers is van cruciaal belang. Het familiale karakter en de verbondenheid staan centraal. Talloze Tormans-Evenementen en attenties ondersteunen dit. 
 2. Ambitie en resultaatgericht

  Wij zijn gepassioneerd door het succes van onze klanten en medewerkers. Daarom koesteren we de ambitie om altijd een uitstekende dienstverlening aan te bieden. Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan centraal in alles wat we doen. De passie voor het vak vertaalt zich in het gezamenlijk streven naar blijvende groei, mét een echte winnaarsmentaliteit.
 3. Eerlijk en betrouwbaar

  Tormans draagt eerlijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Zowel met klanten als medewerkers streven we naar een relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen, waarbij gemaakte afspraken worden nageleefd, in een open en directe communicatie. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. 
 4. Wendbaar

  Door haar flexibele organisatie is Tormans in staat om snel in te spelen op de veranderende behoeften van haar klanten en medewerkers.
 5. Duurzaam

  Tormans streeft voortdurend naar een evenwicht tussen mens, milieu en resultaat.