openstaande vacatures

Zoek jouw job

Interne vacatures

100% focus op
het juiste profiel

Tormans door
de jaren heen

Op nauwelijks 25 jaar tijd bouwde Jan Tormans een organisatie van vier mensen uit tot een gerenommeerd bedrijf, dat ingenieurs, technici en administratief personeel detacheert in verschillende disciplines en sectoren. Samen met de General Manager, Philip Copmans, en een sterk team van enthousiaste medewerkers, verzekert hij als gedreven ondernemer de groei en toekomst van Tormans Group. Vanuit de vestigingen in Antwerpen, Evergem, Geel en Mechelen stellen ze meer dan 350 ervaren specialisten tewerk bij een 200-tal toonaangevende bedrijven in heel België.

Een overzicht van een aantal belangrijke mijlpalen in de geschiedenis van Tormans Group vind je hier.

2024

Tormans viert haar 25-jarig jubilieum in september van dit jaar. Ondertussen is het bedrijf een gevestigde waarde op vlak van projectsourcing. Het koppelt met succes de juiste medewerkers aan de juiste klant, met een grote focus op langetermijn-samenwerkingen.

2022

Tormans zet haar ambities verder met de opening van een nieuw kantoor in de Atlantic House te Antwerpen. Vanaf januari 2022 telt Tormans vier kantoren van waaruit medewerkers, kandidaten en klanten service en ondersteuning krijgen.

2021

Het succes gaat voort, zowel op het bedrijfsniveau als binnen het team. Bij Tormans vieren ze de eerste twee medewerkers met meer dan 20 jaar anciënniteit, een unicum voor zo’n jong bedrijf.

2020

Het hoofdkantoor van Tormans verhuist na 15 jaar naar een gloednieuwe locatie in thuisstad Geel met ruime en moderne kantoren. Het bedrijf vestigt zich op de zesde verdieping van het Square One gebouw tegenover Thomas More hogeschool Geel.

2019

De start van een nieuw avontuur: Tormans CX! Tormans start een eigen, professioneel cyclocross team met toppers zoals Quinten Hermans en Corné Van Kessel en wordt dadelijk een van de topteams in België!

2018

Tormans behoort opnieuw tot de top van de Trends Gazellen. Momenteel tellen we drie vestigingen met het hoofdkantoor in Geel en bijkomende vestigingen in Evergem en Mechelen.

2015

Tormans wordt gelauwerd als snelste groeier door Trends Gazellen, dit zowel in Antwerpen als in Vlaanderen. Dit gebeurt op basis van objectieve cijfers zoals de groei in omzet en tewerkstelling, samen met een screening van de financiële gezondheid van het bedrijf.

2011

Tormans sleept als succesvol bedrijf één van de drie nominaties in de wacht voor ‘Excellente Onderneming’, een initiatief van Voka – Kamer van Koophandel.

2007

Tormans behoort tot de vier laureaten voor de ‘Prijs Ondernemen’ van Voka – Kamer van Koophandel Kempen.

2006

Tormans ontvangt verschillende onderscheidingen: Op 22 maart wordt Tormans Engineering verkozen tot de meest creatieve groeionderneming van de provincie Antwerpen. Hiervoor ontvingen we de SpringBOK Award.

1999

Met tien jaar ervaring op zak richt Jan Tormans zijn eigen bedrijf op voor rekrutering en detachering van technische profielen. Al snel stijgt het aantal uitgezonden medewerkers tot twintig en barst het eerste kantoor in Herentals uit zijn voegen. Ook de volgende locatie in industriezone Klein Gent bleek al snel te klein.

Onze missie

Als projectsourcingbedrijf richt Tormans zich op enerzijds technische & engineering specialisten en anderzijds administratieve profielen die actief zijn in diverse sectoren. Tormans is dé referentie bij meer dan 200 toonaangevende bedrijven. Tormans streeft naar een langetermijnrelatie met zowel haar medewerkers als klanten, die beiden centraal staan. Een goede match is hierbij uiterst belangrijk. Kwalitatieve medewerkers met de juiste expertise ontzorgen de klanten.

Onze visie

Met onze 25-jarige ervaring en focus op de waarden mensgerichtheid – ambitie – betrouwbaarheid – wendbaarheid – duurzaamheid ondersteunen we onze klanten in diverse disciplines en sectoren. Tormans maakt zich sterk om blijvend te groeien en tegen 2025 een internationale speler te worden.

Onze kernwaarden

 1. Mensgericht

  Onze medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal in het bedrijf. De ondersteuning van onze medewerkers is van cruciaal belang. Het familiale karakter en de verbondenheid staan centraal. De talloze Tormans-evenementen en attenties ondersteunen dit. 
 2. Ambitieus en resultaatgericht

  Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan centraal in alles wat we doen. Wij zijn gepassioneerd door het succes van onze klanten en medewerkers. Deze passie vertaalt zich in het gezamenlijk streven naar blijvende groei, mét een echte winnaarsmentaliteit. Daarom is het onze ambitie om altijd een uitstekende dienstverlening aan te bieden.
 3. Eerlijk en betrouwbaar

  Tormans draagt eerlijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Zowel met klanten als medewerkers streven we naar een relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen, waarbij gemaakte afspraken worden nageleefd, in een open en directe communicatie. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. 
 4. Wendbaar

  Door haar flexibele organisatie is Tormans in staat om snel te schakelen bij veranderende behoeften van klanten en medewerkers. Onze vier vestigingen zorgen voor nabijheid en de mogelijkheid in te spelen op regionale veranderingen.
 5. Duurzaam

  Tormans streeft voortdurend naar een evenwicht tussen mens, milieu en resultaat.