openstaande vacatures

Zoek jouw job

Interne vacatures

Trots op
onze awards!

2024

VCA**

Tormans behaalt met glans haar 3-jaarlijkse hercertificatie VCA**. Als projectsourcingbureau is het van essentieel belang om optimale veiligheidsnormen te waarborgen in al onze projecten. Met deze VCA**-certificering geven we vertrouwen en tonen we onze professionaliteit aan iedereen die met ons samenwerkt.

2023

Interim management

Tormans behaalt in juni 2023 opnieuw een perfecte score (16/16) op de audit Interim Management. Deze audit evalueert verschillende rubrieken om zelfstandigen met een hoger profiel of managementfunctie te kunnen plaatsen bij onze klanten.

2023

VOKA Antwerpen-Waasland

Tormans verlengt haar partnership met VOKA Antwerpen-Waasland voor 3 jaar. Dit om nog meer voet aan wal te zetten bij de Antwerpse haven en het Waasland. De Antwerpse haven wordt niet zomaar het Mekka van de industrie van België genoemd, waar o.a. de allergrootste petrochemische cluster van Europa zich bevindt.

2021

VCA**

Tormans behaalt met glans haar 3-jaarlijkse hercertificatie VCA**. We ontvingen zeer mooie positieve feedback en blijven continue verder werken aan veiligheid, gezondheid en milieu.

2020

VOKA Antwerpen-Waasland

Tormans gaat een 3-jarige partnership aan met de Kamer van Koophandel van Antwerpen-Waasland.

2019

Trends Gazellen

Voor de eerste keer wordt Tormans gecategoriseerd onder de grote ondernemingen. We komen meteen in de lijst terecht op een 41e plaats.

2018

Trends Gazellen

Opnieuw behoort Tormans tot de top van de middelgrote ondernemingen. We behalen een knappe 7de plaats.

2017

Trends Gazellen

In 2017 behaalde Tormans een 2de plaats in de categorie voor middelgrote ondernemingen.

2015

Trends Gazellen

Tormans wint de Trends Gazellen in de categorie Kleine Ondernemingen.

2007

Prijs ondernemen

Tormans is één van de vier genomineerden voor de 'Prijs Ondernemen' die uitgereikt wordt door de Kamer van Koophandel Kempen.

2006

Springbok

Tormans wint de Springbok 2006, een prijs van de provincie Antwerpen dat uitgereikt wordt aan de meest creatieve groeiende KMO.