Laatste Tormans Winterbar van 2022 te Diegem

Op woensdag 28 december stond onze laatste winterbar van 2022 op de planning. We kozen voor Diegem als locatie om zo onze collega’s en klanten in Vlaams-Brabant en Brussel te bereiken. Diegem verveelde niet want het werd een schitterende wedstrijd tussen Wout Van Aert, Mathieu Van der Poel en Tom Pidcock. Voor het Tormans Cyclo Cross Team kwamen Quinten Hermans, Kevin Kuhn, Jelle Vermoote, Marie Schreiber en Senna Remijn aan de start.

Om 17u00 werd de eerste wedstrijd gereden met junior Senna Remijn aan de start. De renner van Tormans-Acrog deed het schitterend en won! Meteen een goede start van de avond. Iets later, om 17u30, werd de Winterbar geopend en was het meteen feest. De gasten druppelden geleidelijk aan binnen tot het helemaal full-house was. Na een drankje en een hapje trokken de gasten weer naar het parcours om de vrouwen (19u00) en de mannen (20u45) te bewonderen. Marie eindigde bij de Elite vrouwen op een 13de plaats, Quinten Hermans en Kevin Kuhn finishten respectievelijk op een 7de en 10de plaats. De wedstrijd werd in de sprint gewonnen door Wout Van Aert.

Met Diegem hebben we 2022 mooi afgesloten en is het uitkijken naar wat 2023 brengt. We zwaaien op 1 januari enkele renners uit en verwelkomen Thijs Aerts in het team. We kunnen alvast meegeven dat er nog één Tormans Winterbar zal plaatsvinden in het seizoen 22′-23′, in Oostmalle op 26 februari 2023. Opnieuw kunnen er tickets gewonnen worden, de wedstrijd zal één van de volgende weken gelanceerd worden.