Maak kennis met onze collega Michel!

In de maand juli brachten we Quinten Hermans, renner van het Tormans CX Team, en onze collega Michel Maes samen voor een gesprek. Beide professionals gingen op zoek naar overeenkomsten in hun respectievelijke ‘project’ en geven hun eigen visie over hoe om te gaan met pech. Geen overhaaste beslissingen nemen is ‘key’, zowel in het veld als bij een project.

Hermans, de onbetwiste nummer één van het Tormans CX team, rijdt een opmerkelijk sterk seizoen. Zijn 2e plaats in #LuikBastenakenLuik was heel sterk. Zijn winst in de koninginnenrit én 3e plaats in het eindklassement in de Ronde van België was grandioos. Het was dan ook meteen raak in de eerste cross in Ardooie.

Michel Maes, ondertussen al geruime tijd actief voor Tormans als projectmanager in bouwkundige projecten, is een man met een pak ervaring. Met zijn maturiteit slaagt hij erin om de nodige rust en controle te bewaren bij projecten met een hoge tijdsdruk en een aantal veiligheidsrisico’s binnen een enorme financiële scope.

Ben jij zelf op zoek naar een nieuw project/job? Neem dan zeker contact met ons op en wordt zoals Michel één van onze vele professionals!