Nieuwjaarsreceptie Tormans

Het jaar inzetten met een knaller, dat kunnen we! Op zaterdag 20 januari vond de nieuwjaarsreceptie van Tormans plaats. Een event voor al onze medewerkers in Domein De Vesten. De banden tussen externe en interne collega’s werden weer aangehaald en onze jubilarissen werden in de bloemetjes gezet. Bovendien kregen alle aanwezige collega’s een leuk nieuwjaarsgeschenk. Gezellige gesprekken, lekker eten en daarna de benen losgooien op de dansvloer. Wat wil een mens nog meer!

Samen met alle collega’s klinken op het nieuwe jaar

“Receptie” dekt de lading van dit event eigenlijk niet. Het was een heus nieuwjaarsfeest, waarbij we van start gingen met een lekker glaasje in de mooie inkomhal van Domein De Vesten.

Daarna werden we naar een feestzaal geleid, waar onze General Manager Philip Copmans zorgde voor een warm onthaal. Ook voor hem was dit een unieke avond. Hij staat nu 7 maanden aan het roer van Tormans. Voor Philip was het de eerste gelegenheid waarbij zo’n grote groep Tormans medewerkers bij elkaar waren. Hij sprak iedereen toe met enthousiaste woorden en een duidelijke visie voor de toekomst van Tormans. Daarna nam Jan Tormans het woord, blij met de mooie opkomst en om iedereen een fijne avond te wensen.

Er werd tijdens de speeches ook vooruitgeblikt naar wat dit jaar nog in petto heeft. 2024 is een feestjaar, want Tormans viert z’n 25 jarig jubileum. Op 13 september wordt dit groots gevierd, samen met al onze medewerkers. Iedereen kijkt alvast nieuwgierig uit naar de optredens, de inkleding en zoveel meer…

Jubilarissen in de bloemen gezet

Tijdens ons nieuwjaarsfeest werden de jubilarissen van 2023 in de bloemetjes gezet. Wie 5, 10, 15… jaar bij Tormans werkt, krijgt op onze nieuwjaarsreceptie een eervolle vermelding en een mooie cadeaucheque als blijk van waardering. Een groep van 12 jubilarissen was dit jaar present! En ook de andere collega’s gingen niet met lege handen naar huis, op hen wachtte een leuk nieuwjaarsgeschenk.

Team Tormans

Het belangrijkste aan ons nieuwjaarsfeest is dat alle collega’s elkaar weer kunnen terugzien. Als consultant bij een projectsourcingbureau werkt iedereen op projecten bij andere klanten, daarom zetten we op regelmatige basis doorheen het jaar zulke initiatieven op. Onze events zijn de ideale gelegenheid om te zien wie er deel uitmaakt van het Tormans Team en met hen kennis te maken. Ook onze interne collega’s en talent hunters kunnen zo eens op een informelere manier bijpraten met hun consultants.

Na de speeches volgde een overheerlijk voorgerecht, gevolgd door een wereldbuffet en een dessertenbuffet om “U” tegen te zeggen. Wie daarna net iets te veel had gegeten, kon de benen losgooien op de dansvloer. De DJ kon de vele verzoekjes niet volgen en wij waren alvast aangenaam verrast door het danstalent van onze collega’s. En wie samen danst, blijft samen… als we David Beckham mogen geloven. 😉

Wij blikken hiermee alvast terug op een TOP-feest! Bedankt aan iedereen die erbij was en tot snel.

Ben jij er volgend jaar ook graag bij? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan!