Sinterklaasfeest Tormans

Onze jaarlijkse traditie is terug: hét Sinterklaasfeest! Afgelopen zondag organiseerden we een groot Sinterklaasfeest voor alle kinderen en kleinkinderen van onze collega’s. We mochten meer dan 250 enthousiaste genodigden ontvangen. Het was een warm en fijn weerzien!

Vanaf 14u00 openden we de deuren van de Lissenvijver te Geel. Er viel heel wat te beleven: van een kinderspringkasteel tot de speleobox, van de kleurhoek tot de volksspelen, van een gigantisch doolhof tot het ‘kippenvangen’,… Er werd rekening gehouden met elke leeftijd! Terwijl de kinderen aan het spelen waren, konden de ouders met iets fris in de hand de match België – Marokko volgen.

De Sint arriveerde rond 15u15 met zijn twee Pieten. Hij ontving elk kind persoonlijk en ze kregen allemaal een mooi cadeautje. Alleen maar brave kinderen dit jaar. De Sint werd uitgezwaaid met “Dag Sinterklaasje” en bij het vertrek was er nog een finale verrassing: een snoepkanon. Dolle pret bij de kinderen (en ook de volwassenen).

Sinterklaas en zijn Pieten trekken weldra weer het land uit. Ze willen via deze weg de vele blije aanwezigen bedanken. Ze kijken alvast uit naar volgend jaar!