Sinterklaasfeest van Tormans

Op zondag 26 november genoten onze medewerkers samen met hun partner, kinderen en/of kleinkinderen van een knotsgek Sinterklaasfeest van Tormans. In Recreatiepark De Lissenvijver in Geel werden ze ontvangen voor een namiddag speelplezier.

De Sint en zijn Pieten lieten weten dat er bij Tormans weer heel wat brave kindjes waren en dat ze er opnieuw een knalfeest van gingen maken.

Een namiddag springen in JumpSky

Iedereen kreeg de volledige namiddag toegang tot JumpSky. Ja je leest het goed, ook de mama’s, papa’s, oma’s en opa’s mochten zich volledig laten gaan. Het JumpSky inflatable park van De Lissenvijver is het grootste springkasteel van Europa met 40 attracties en een obstakel stormbaan van 150m. Het is een uniek concept in België.

Cadeautjes en lekkers voor iedereen

De Sint bracht ook voor alle aanwezige kindjes een geschenkje mee en hongerige buikjes werden verwend met frietjes, hamburgers en hotdogs!

Extra speelplezier voor de kinderen

Daarnaast was er ook nog een leuk assortiment aan spelletjes waaronder een kleurhoekje, eendjes vissen, kippenvangen, darts, ping pong, een kickertafel, ballonnen, kaas met gaten, grime en een heus snoepkanon.

Kortom dolle pret!

Donatie kinderziekenhuis Geel

Na het feest bleven er nog een 20-tal snoepzakjes over die we doneerden aan de kinderafdeling van het ziekenhuis in Geel. Ook daar veel blije gezichtjes!

Bij Tormans geniet je jaarlijks van enkele leuke events zoals dit Sinterklaasfeest! Wil je ook graag deel uitmaken van onze Tormans familie? Check dan zeker onze vacatures!