Tormans-Café met een educatieve toets

Op donderdag 30 maart 2023 organiseerden we onze derde editie van het Tormans-Café. In tegenstelling tot de vorige edities zorgden we deze keer voor een educatief stuk gevolgd door gezellig netwerken met de collega’s. Een combinatie dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Voor deze editie weken we uit naar Tabloo (en bijhorende Expoo & Bistroo) in Dessel. Om 16u werd iedereen verwacht voor de start van de rondleiding in een interactief “museum”. Al doende maakten we kennis met radioactiviteit, het beheer van radioactief afval en het onderzoek naar nucleaire toepassingen. De tijd was wat kort om overal geweest te zijn want om het hele museum te bezichtigen heb je minstens 2 tot 3 uur nodig. Deze kortere rondleiding triggerde in ieder geval heel wat collega’s om terug te komen voor meer boeiende informatie.

Vanaf 17u00 opende de Bistroo en genoot iedereen naar hartenlust van de hapjes en drankjes. Tot slot werd onze collega Ivo verrast voor zijn verjaardag. Er was een mooie opkomst en we kijken alvast uit naar de volgende editie.

Graag er ook bij? Of kennismaken met Tormans?

Neem dan zeker contact met ons op. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen. We helpen je graag verder in de zoektocht naar een geschikte technische, engineering of administratieve job.