Tormans Café in Square One Geel

Op donderdag 28 september vond de 4e editie van ons Tormans Café plaats. Tijdens het Tormans Café komen internen en externen samen op een gezellige locatie. Zo leert iedereen elkaar weer beter kennen. Bovendien krijgt iedereen de mogelijkheid om een +1 mee te brengen, die ook graag kennis wil maken met Tormans. Een unieke gelegenheid om nieuwe kandidaten of klanten aan te trekken.

Bijpraten met een lekker frietje tijdens Tormans Café

Ditmaal streek ons Tormans Café neer in Geel, bij ons hoofdkantoor Square One. De opkomst was groot en de sfeer was goed! Enkele retro Volkswagenbusjes van Café Welkom on Wheels reden onze parking op en zorgden voor lekkere frietjes, drankjes en sfeer. Ook een frisse Achel kon uiteraard niet ontbreken. Er werd gezorgd voor extra sfeermakers zoals een XXL-dartsspel en enkele houtblokken om Hamertje Klop te spelen. Al gauw stroomden de collega’s toe en stond iedereen gezellig te praten. Ook het weer was ons gunstig gezind, wat ervoor zorgde dat mensen lang bleven plakken.

Wie is het grootste competitiebeest van Tormans?

En de spelletjes hadden succes. Lang hadden onze collega’s niet nodig voordat de competitie losbarstte. Het werd ook heel snel duidelijk welke collega’s echte competitiebeestjes zijn. De scores van de XXL-darts werden minutieus bijgehouden en Dries werd als winnaar gekroond. Al werd hij op het einde toch nog bijna van de troon gestoten. Spanning en hilariteit alom!

Voor de mensen die liever wat rustiger aan de praat gingen, was er een gezellig plekje aan de uitklapbare bar van één van de Volkswagen busjes. Toen de avond viel, zorgde de lampionnen en kaarsen voor extra gezelligheid.

We kunnen dus spreken van een geslaagde editie van het Tormans Café, het enthousiasme van onze collega’s doet ons al uitkijken naar het volgende Tormans Café.

Kennismaken met Tormans?

Leer je ons bedrijf ook graag beter kennen tijdens een Tormans Café of bij ons op kantoor? Neem dan zeker contact met ons op. We helpen je graag in de zoektocht naar een geschikte technische, engineering of administratieve job. Bekijk hier onze openstaande vacatures, solliciteer spontaan of contacteer onze talent hunters vrijblijvend.

Bekijk hieronder de fotoreportage, gemaakt door onze collega Marc.