Tormans Cyclo Cross team wint in België en in de rest van Europa!

Projectleider Bart Wellens heeft project ‘The Nationals’ (de nationale kampioenschappen) met grote klasse opgeleverd. Niet alleen scoorde hij in België met Quinten Hermans, Emiel Verstrynge en Joran Wyseure enkele felbegeerde medailles, ook in het buitenland pakte Tormans enkele gouden medailles en bijhorende nationale truien.

Het succesvolle weekend startte al op zaterdag 9 januari in het Luxemburgse Ettelbruck waar Marie Schreiber goud veroverde. Zij won, na een zware wedstrijd, als jonge atlete in de beloften dames categorie.

De tweede dag van de nationale kampioenschappen werd een ongelooflijke succesdag.  De aangekondigde spannend race in de Belgische beloften categorie werd waargemaakt.  Emiel Verstrynge en Joran Wyseure, twee Tormans talenten, kleurden de integrale wedstrijd met veel inzet, overgave en durf.  De Tormans talenten reden de hele wedstrijd in beeld, gaven blijk van veel inhoud en maakten koers. Toen Bart Wellens, met al zijn ervaring, in de laatste ronde de juiste richtlijnen toeschreeuwde en poulain Verstrynge deze met brio uitvoerde pakte het knappe Tormans CX team de Nationale driekleur bij de Belgische beloften én de bronzen medaille.

MIDDELKERKE, BELGIUM – JANUARY 09 : KUYPERS Gerben, VERSTRYNGE Emiel (BEL) of TORMANS CYCLO CROSS TEAM and WYSEURE Joran pictured during the Belgian Championships cyclocross. on January 9, 2022 in Middelkerke, Belgium, 09/01/2022 ( Photo by Gregory Van Gansen / Photonews

Toen de Elite heren van start gingen, werd het uitkijken naar de 2de en 3de plaats, achter de ongenaakbare Wout Van Aert (wat een atleet). Quinten Hermans, aan een sterk seizoen bezig, liet de Tormans kleuren nog harder schitteren. De renner uit Tessenderlo, een kerel die er altijd staat op de belangrijkste wedstrijden, leverde strijd, toonde veel lef en stond oververdiend op het podium! Wieler minnend België gunde Tormans het verdiende succes.

Bart Wellens ging door onder het motto: ‘under promise, over deliver’ en deed er nog een paar scheppen bovenop. Kevin Kuhn won in het ijskoude Zwitserland, verlengde zijn titel en mag opnieuw één jaar in de mooie, rode trui racen. Thomas Mein reed in de UK naar het goud. Hij was in de zware wedstrijd ten Zuiden van Londen sterker dan supertalent Cameron Mason en mag de volgende 12 maanden de Union Jack op zijn borst dragen.

Finaal liep ook het resultaat uit Nederland binnen op Tormans hoofdkantoor ‘Square One’ te Geel. Op het NK pakte Corné van Kessel uit met een waanzinnige prestatie en veroverde zilver. De Nederlander die exact 7 dagen geleden nog een doodsmak maakte, werkte de afgelopen week hard met zijn fysio om tijdig klaar te geraken voor zijn Nederlands kampioenschap. Corné eindigde tweede op het NK, zijn beste prestatie ooit. Het zilver schitterde als nooit tevoren.

Aan het eind van het weekend maakten projectleider/coach Bart Wellens en zaakvoerder Jan Tormans de balans op. Het team, bestaande uit 9 renners, stond maar liefst 7 maal op het podium. 4 keer werd het goud, 1 x zilver en 2 x brons.

“Dit mooie resultaat is het logisch gevolg van hard werken” aldus Bart Wellens.

Bart Wellens

Tormans is een projectsourcingsbedrijf dat ingenieurs, technici en administratief personeel tewerkstelt in verschillende disciplines en sectoren. Vanuit de vestigingen in Geel, Mechelen, Evergem en Antwerpen stelt Tormans meer dan 400 ervaren specialisten tewerk bij een 200-tal gerenommeerde bedrijven in heel België.

Bij Tormans is men op zoek naar 240 extra profielen. Wil jij deel uitmaken van een succesverhaal? Surf dan naar www.tormansjobs.net.

#Tormans #TormansCX #OurjobsYoursuccess #Tormansjobs #Projectsouring #TechnicalConsultancy #Nationale #Kampioenschappen #Goud #Zilver #Brons #Trotsesponsor