Tormans in Tour de France.

Dat Tormans actief is in de cyclo cross was al langer gekend. Onze renners Quinten Hermans en Corné Van Kessel lieten ook het voorbije seizoen al mooie resultaten optekenen. Vanaf 26 juni neemt Tormans onder de vleugels van het Pro-team ‘Wanty – Gobert Intermarché’ ook deel aan de Tour de France. Na de succesvolle Giro d’Italia – waar Taco van der Hoorn een knappe zege boekte betekent dit opnieuw een vertegenwoordiging op het hoogste niveau.

De Tour de France is werelds grootste, jaarlijks wederkerend sportevent waar alle toppers aan de start verschijnen. Mogen we ons opnieuw aan een zege verwachten ? Op dit ogenblik blijft het koffiedik kijken. De Tour is traditioneel het toneel voor legendarische prestaties dus je moet een zeer begenadigde dag én een portie geluk hebben om een rit te kunnen winnen. Mee zijn in de juiste ontsnapping is vaak cruciaal en kan kansen op een podiumplaats opleveren.

Tour de France 2021 – 108th Edition, Stage 12, 159,4 KM with start in Saint-Paul-Trois-Châteaux and finish in Nîmes held on 8/07/2021_FRANCE,Nîmes.
(Photo by Alessandro Volders / @cyclingmedia_agency).