Tormans organiseerde cyclocross feest in Merksplas

Op zaterdag 20 november II. stond de vierde manche van de Superprestige op het menu. Naast onze Tormans winterbar organiseerde Tormans een event voor een aantal klanten en sympathisanten op het prachtige domein van de Kolonie te Merksplas. Zij werden verwelkomd in de unieke paardenstallen en getrakteerd op lokale lekkernijen bereid door Hendrickx feesten. Gedreven door het enthousiasme van de talrijke gasten lieten de Tormans renners het beste van zichzelf zien en presenteerden een race om duimen en vingers van af te likken. Geniet mee aan de hand van enkele foto’s en onze aftermovie.

In de beginfase van de wedstrijd was het Tormans Cyclo Cross Team oppermachtig. Niet minder dan drie renners zorgden ervoor dat de top 5 in de wedstrijd geel en blauw kleurde. Het was vooral Hermans die in navolging van zijn voorbije wedstrijden de forcing voerde, wat in de tweede wedstrijdhelft resulteerde in een kopgroep van vier renners. Heel wat positiewissels zorgden voor een spannende strijd, waarin Hermans na tien ronden uiteindelijk op een mooie 2e plaats eindigde voor Eli Iserbyt. Corné Van Kessel beëindigde een constante wedstrijd op de 6e plaats, Emiel Verstrynge bevestigde opnieuw tussen de elite met een 12e plaats en Kevin Kuhn werd 20e. Hermans springt zo opnieuw haasje over met Aerts en bezet de 2e plaats in het voorlopige klassement van de Superprestige.

Heeft u na het lezen van dit artikel en/of het bekijken van onze korte aftermovie van dit event ook zin om eens te komen supporteren voor onze renners? Aarzel dan niet, schrijf u in via deze link en maak kans om tickets te winnen!