Tormans Winterbar: een groot succes!

Baal, 1 januari 2020. Die dag kwam het gloednieuwe Tormans Cyclocross team voor het eerst aan de start bij de Elite heren.

Samen met het nieuwe CX team werd de Tormans-winterbar in het leven geroepen. Ook dit werd een succes. De gezellige winterbar waar wij onze klanten, partners, collega’s en vrienden uitnodigden was vanaf de eerste dag een schot in de roos. Na Baal volgden Antwerpen, Brussel en Oostmalle. Onze gasten amuseerden zich en wij keken al uit naar het seizoen 20-21′. Om wille van gekende redenen viel echter heel dat seizoen in het water. Het was dus des te meer reikhalzend uitkijken naar het seizoen 21-22′.

Seizoen 21-22′ kondigde zich voorspoedig aan en de start op de cross van Zonhoven beloofde alvast veel goeds. Het werd een grandioos jaar. Enerzijds deden onze renners het schitterend op zowel de klassementskoersen, individuele koersen, de nationale kampioenschappen en het wereldkampioenschap. Anderzijds mochten opnieuw tal van enthousiaste collega’s en gasten (+700) verwelkomen op onze vijf Tormans-winterbars en ging het niveau van onze leuke winterse ontmoetingsplaats de hoogte in.

Zoals gezegd startten we in het zonovergoten Zonhoven. What’s in the name? Daarna gingen we naar de Koppenbergcross in Oudenaarde en organiseerden we een winterbar én VIP-event te Merksplas. Tot slot sloten we het winterbarseizoen af met Lille en Oostmalle. Deze twee crossen konden ondanks het slechtere februari weer op heel wat belangstelling rekenen. De foto’s, genomen door onze collega Paul, spreken in ieder geval voor zich.

Bedankt Paul voor je mooie foto’s en een enorme shout out naar alle Tormans collega’s voor hun enthousiasme, inzet en sfeer.

Tot het volgende seizoen op één van onze winterbars!