Tormans Winterbar op de Sluitingsprijs van Oostmalle

Dat Tormans een vaste waarde is op de Sluitingsprijs te Oostmalle is wel duidelijk. We stonden daar al voor een derde keer met onze Tormans Winterbar, waar alle collega’s van harte welkom waren. Het werd een koude maar zonnige zondag wat eigenlijk wel deugd deed. Wat deed de zon deugd. Hierdoor voelde het niet zo koud aan. Vanaf half 12 begon de Winterbar vol te lopen en werd het des te warmer/gezelliger. Met zo’n 130 mensen in totaal spreken we zeker van een succesvolle editie.

Naast de Winterbar creëerden we ook heel wat visibiliteit op het parcours zelf. Zo waren we goed zichtbaar op en rond de balkjes, in de zandbak en met onze promotent vol gadgets. De gadgets en mutsen vlogen letterlijk de deur uit! Na 3 uur waren was alles verdeeld.

We kijken alvast uit naar de volgende editie!

Over Tormans

Tormans is een projectsourcingsbedrijf dat zich enerzijds richt op technische & engineering specialisten en anderzijds op administratieve profielen. Onze specialisten/medewerkers komen in vaste dienst bij Tormans en voeren lange termijn opdrachten uit bij onze klanten. Tormans is dé referentie bij meer dan 200 toonaangevende multinationals en nationale bedrijven uit alle sectoren. We streven steeds naar een kwalitatieve match tussen de medewerker en de klant.