Winterbar te Antwerpen met special guest

Op zondag 4 december vond onze derde Tormans Winterbar van het seizoen plaats. Voor ons was het een nieuwe locatie: de Scheldecross te Antwerpen. Deze cross is gekend om haar mooi parcours op en rond het strand van Sint-Anneke. Er werd een groot deelnemersveld aangekondigd en Wout Van Aert kwam voor het eerst dit seizoen aan de start van een cross. Voor het Tormans Cyclo Cross Team kwamen Corné Van Kessel, Kevin Kuhn, Marie Schreiber, Lauren Molengraaf en Axel Van den Broeck aan de start.

En onze genodigden zagen dat de renners het goed deden. Marie en Lauren behaalden respectievelijk een 3de en 5de plaats bij de U23 vrouwen. Marie stond terecht te blinken op het podium. Bij de mannen finishte Kevin Kuhn als 13de en Corné kwam binnen op een 20ste plaats.

Voor en na de wedstrijd waren onze 180 gasten welkom in de Tormans Winterbar. Het koude weer leende zich er toe om gezellig warm bij de vuurtjes te staan met warme soep in de hand en onze warme Tormans muts op het hoofd. Als kers op de taart kwam Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze Winterbar en bracht hij heel wat lekkers mee. De Sint zelf zette zijn tocht verder om ook de renners, staff en anderen te belonen met wat lekkers.

Wil je graag zelf eens de sfeer proeven op een Tormans Winterbar? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd. We staan dit jaar nog op de cross in Diegem (28/12).

Foto’s: Paul Verdaasdonk, Cyclingmedia_agency, Photonews, Marc Van Dingenen.