Winterbar te Oudenaarde en Merksplas

Het beginnen stilaan vaste waardes te worden in onze evenementenplanning: opnieuw stonden we met onze Tormans-Winterbar op de Koppenbergcross te Oudenaarde (01/11) en de Aardbeiencross te Merksplas (19/11).

Onze eerste afspraak van seizoen 22-23′: dé Koppenberg! Met bus en mobilhome vol geladen vertrokken we vanuit Geel, klaar om er een schitterende dag van te maken. En dat werd het ook, zowel in de Winterbar als op de cross zelf! We mochten heel wat collega’s, klanten en wedstrijdwinnaars ontvangen. Zij zagen hoe Marie Schreiber naar een vijfde plaats reed bij de elite vrouwen. Meteen één van haar beste resultaten dit seizoen. Arne Baers zorgde op zijn beurt voor een mooi resultaat bij de U23 mannen. Hij finishte als 6de.

Onze volgende stop was in Merksplas, waar we zowel een VIP-event als onze Winterbar organiseerden. Met maar liefst 190 genodigden werd het een heus feest en zagen we alleen maar blije gezichten. Onze mascotte TOR was van de partij en ook de oranje Tormans-mutsen waren goed zichtbaar. Hendrickx Feesten zorgde voor het lekkere eten in de VIP, de gasten in de Winterbar werden getrakteerd op hapjes en drankjes. Op sportief vlak zorgde Kevin Kuhn voor een mooie top 10 notering. Hij finishte als 9de. Corné Van Kessel kwam even later ook binnen op de 12ste plaats. Arne Baers (U23) werd 25ste.

Via deze weg willen we al onze gasten bedanken voor de talrijke opkomst. Ook een enorme shout-out naar het Tormans-team dat elke keer opnieuw in weer en wind klaarstaat voor er een fantastisch evenement van te maken. We zien elkaar terug op de Scheldecross te Antwerpen (04/12) en de Avondcross te Diegem (28/12).

Wil je zelf kans maken op tickets? Doe snel mee met onze wedstrijd!

Foto’s: Paul Verdaasdonk, Cyclingmedia_agency, Niels Bartholomeus.