Maak kennis met ons Lerend Tormans Netwerk

In een ongedwongen kader iets bijleren, samen met andere collega’s. Dat is het doel van ons Lerend Tormans Netwerk of LTN. Het gaat om een avondvullend programma waarbij we relevante of actuele thema’s in een opleiding aanbieden voor onze collega’s.

Levenslang leren bij Tormans

Naast de opleidingen die onze medewerkers kunnen volgen in het kader van hun lopende projecten, biedt Tormans ook de mogelijkheid om in een iets luchtiger kader kennis op te doen. Onze LTN’s zijn gezellige avonden waar je samen met collega’s je kennis kan uitbreiden over een vooraf aangekondigd thema. Doordat deze opleidingen tijdens een Lerend Tormans Netwerk kleinschalig zijn, is er de mogelijkheid om vragen te stellen of om dieper in te gaan op bepaalde onderwerpen.  

Tormans medewerkers kiezen zelf de thema’s van de opleidingen

Onze afgelopen LTN’s gingen onder andere over People Management, BIM, Duurzame Energie, Excel… Allemaal thema’s gekozen door onze medewerkers zelf. Soms omdat deze thema’s aansluiten bij hun job, soms omwille van een link met wetenschap en techniek, maar soms ook gewoon uit algemene interesse.

In onze maandelijkse interne nieuwsbrieven roepen we medewerkers op om interessante thema’s aan te brengen. Hieruit kiezen we dan jaarlijks enkele topics om een LTN rond op te zetten. Hierdoor zijn we zeker dat er interesse is rond de topics en dat collega’s zich betrokken voelen bij de thema’s die we aanbieden.

Opleiding als teambuilding

Omdat medewerkers binnen een projectsourcingbedrijf onmogelijk al hun collega’s kunnen kennen, is een Lerend Tormans Netwerk een fijne gelegenheid om hen samen te brengen. Bij Tormans zetten we regelmatig zulke initiatieven op, zodat onze collega’s weten dat ze deel uitmaken van een hecht en groot team. Zo is er ook een paar keer per jaar het Tormans Café en organiseren we enkele Meet & Eat avonden.

Om met volle aandacht te starten aan de opleiding voorzien voor de start van ons LTN altijd een ontvangst met broodjes. Op die manier kan iedereen met elkaar kennismaken en van gedachten wisselen. Het is een teambuilding in het klein dus.

Wil jij ook graag deel uitmaken van ons fijne team, bekijk dan hier onze vacatures!