De start van 4 nieuwe Talent Hunters bij Tormans

Het einde van de zomervakantie betekende de start van 4 nieuwe Talent Hunters bij Tormans. Onze kantoren in Evergem, Mechelen en Geel mochten enkele nieuwe collega’s welkom heten.

Nieuwe gezichten Nathalie Wagemans (Geel), Nele De Cock (Evergem), Beau Massin & Timo Swinnen (beiden voor Mechelen) vormen tijdens hun opstartweken een klasje van 4. Ze krijgen in die periode enkele belangrijke opleidingen op ons hoofdkantoor. Ervaren collega’s staan voor hen klaar om de werking van ons bedrijf van A tot Z toe te lichten. Zo worden ze volledig klaargestoomd om binnenkort als Talent Hunter aan de slag te gaan.

Talent Hunters bij Tormans
Nathalie, Nele, Beau en Timo tijdens een opleiding in ons hoofdkantoor

Vacature Talent Hunter Antwerpen en Evergem

De zoektocht naar Talent Hunters bij Tormans is hiermee nog niet ten einde:

  • Voor ons kantoor in Antwerpen zoeken we nog enkele collega’s. Ben je zot van A, heb jij een neus voor talent en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan hier!
  • Ook ons kantoor in Evergem, op een boogscheut van het bruisende Gent, zoekt nog een enthousiaste collega. Klaar voor een boeiende, mensgerichte job in deze regio? Solliciteer dan hier!

Bekijk onze vacatures voor ingenieurs, technische en administratieve profielen

Ben je zelf eerder op zoek naar een engineering, technische of administratieve job? Bekijk dan zeker onze vacatures! Wie weet is één van onze nieuwe Talent Hunters binnenkort jouw contactpersoon. 😉