Tormans Café –  Gezellig bijpraten met de collega’s

Op donderdag 21 maart was het tijd voor de 5e editie van ons Tormans Café, ditmaal op ons kantoor in Evergem. Enkele keren per jaar organiseren we een gezellige avond waarop al onze collega’s zijn uitgenodigd. Intern of extern, medewerker of freelancer… iedereen is welkom om een praatje te komen slaan tijdens het Café. Zelfs mensen die nog niet bij Tormans werken zijn welkom als gast van onze collega’s. We zorgen elke keer voor lekker eten en een ontspannende activiteit.

Tormans Café verbindt onze collega’s

Omdat Tormans vier vestigingen heeft, proberen we onze activiteiten regelmatig te spreiden over onze kantoren heen. Zo heeft elke collega minstens 1x per jaar een event in zijn omgeving. Op die manier proberen we iedereen aan te moedigen om van de partij te zijn. Het is dan ook een unieke gelegenheid om de andere collega’s te leren kennen.

Vaak leeft het idee dat je als consultant bij een projectsourcingbureau eenzaam bij de klant aan de slag gaat. Niets in minder waar bij Tormans!  We zorgen uiteraard dat je perfect kan integreren bij de klant, maar je kan ook altijd terugvallen op het Tormans Team. We blijven jouw thuisbasis en we vinden het belangrijk dat je op elk moment de juiste ondersteuning krijgt.

Om dat extra in de verf te zetten, organiseren we onder andere de Tormans Café’s. Het zijn momenten waarop je met gelijkgestemde technische collega’s kan sparren over je carrière, je interesses of verwachtingen. Bovendien is het ook mogelijk om een collega of vriend mee te nemen die Tormans misschien nog niet kent. Zo startte collega Axelle bij ons als Talent Hunter na een bezoek aan één van onze Tormans Café’s.

Collega's Anke, Nathalie, Valérie, Andrea, Axelle en Inne tijdens het Tormans Café in Evergem.

Tormans Café Evergem

Tijdens het Tormans Café in Evergem zorgden we voor overheerlijke pizza met een foodtruck van van Pizza Florentino en leuke tafelgames. Hilarisch om onze collega’s aan de slag te zien gaan met de mini-curlingborstels en schattige snookerballetjes.

Het werd een gezellige avond waarbij we naast amusement en spel ook tijd maakten om te luisteren naar de verhalen van onze collega’s. Bovendien is het voor ons management ook fijn om op stapel zijnde plannen eens af te toetsen. “We horen graag wat er leeft bij onze mensen en gaan daarmee aan de slag!” aldus General Manager Philip Copmans.

Kom jij volgende keer naar ons Tormans Café?

Zien we jou op de volgende editie van het Tormans Café? We denken alvast na over een volgend concept! Je  hoeft niet te wachten tot je de +1 van onze collega’s bent. Solliciteer gewoon meteen en wie weet maak je binnenkort al deel uit van onze Tormans familie. Je vindt onze openstaande vacatures hier.