De voordelen van werken bij een projectsourcingbedrijf

Tormans is een projectsourcingbedrijf dat zorgt voor een succesvolle plaatsing en opvolging van ingenieurs, technische en administratieve profielen bij bedrijven. Dit betekent dat je als medewerker vast in dienst komt bij Tormans en dan langetermijnprojecten uitvoert bij klanten. Is werken bij een projectsourcingbedrijf iets voor jou? Je ontdekt het hier!

We bespreken de noden en verwachtingen met jou als medewerker en zoeken een project dat perfect aansluit bij je zoekopdracht. Je mag er dus zeker van zijn dat je terechtkomt in een omgeving die perfect bij je past. Wanneer een project ten einde is, zoeken we naar een nieuw project, binnen hetzelfde bedrijf of bij een andere klant. Freelance? Ook dan kan je bij ons terecht!

Wat is projectsourcing?

Projectsourcing is een moderne werkmethode waarbij je als medewerker de mogelijkheid hebt om deel te nemen aan specifieke projecten binnen extern bedrijf, terwijl je vast in dienst bent bij een bedrijf zoals Tormans. In plaats van traditioneel vast in dienst te treden bij het bedrijf, kunnen jouw gespecialiseerde vaardigheden hierdoor tijdelijk worden ingezet. Om deze projecten succesvol te voltooien werk je zij aan zij met het interne team of in een groter team van het projectsourcingbedrijf zelf. Wij zorgen er als projectsourcingbedrijf voor dat jouw externe expertise matcht met hun interne processen.

Waarom kiezen voor projectsourcing?

Er zijn heel wat voordelen wanneer je er als kandidaat voor kiest te werken bij een projectsourcingbedrijf. We zetten ze voor je op een rij.

1. Projectsourcing brengt variatie in je werk

Blog: De voordelen van werken bij een projectsourcingbedrijf - Voordeel 1: Werken bij Tormans brengt variatie in je werk.

Als medewerker zijn de mogelijkheden immens. In projectsourcing is het aanbod enorm gevarieerd en kies je in principe zelf wat je het beste ligt. Projectsourcingbedrijven bieden namelijk opdrachten bij verschillende klanten en in diverse industrieën. Gemiddeld kan je bij Tormans kiezen tussen meer dan 200 projecten die zich situeren over heel Vlaanderen bij grote (inter)nationale bedrijven. Er zal dus zeker iets voor jou tussen zitten.

Is dat toch niet het geval? Dan gaan onze accountmanagers gericht op zoek naar een project voor jou. Wanneer een project is afgelopen heb je wederom de flexibiliteit om te kiezen in welke regio, job, sector, discipline, bedrijf… je wil aan de slag gaan voor een volgend project.

2. Je krijgt een vaste job met een aantrekkelijk salaris

Blog: De voordelen van werken bij een projectsourcingbedrijf - Voordeel 2: Bij Tormans krijg je een vaste job met een aantrekkelijk salaris.

Je krijgt een marktconform salaris met bijkomende extralegale voordelen. Bij Tormans krijg je daarnaast een vast contract van onbepaalde duur terwijl je bij verschillende klanten werkt. Dat is dubbel voordelig en uniek. De zekerheid van een vaste job in combinatie met een variërende werkomgeving.

3. Projectsourcing stimuleert je professionele groei

Blog: De voordelen van werken bij een projectsourcingbedrijf - Voordeel 3: Werken bij Tormans stimuleert je professionele groei.

Werken bij een projectsourcingbedrijf zorgt voor de uitdagingen die je zoekt. Het werken aan diverse projecten versnelt je professionele groei. Door aan de slag te gaan in verschillende omgevingen, kan je jouw kennis en vaardigheden uitbreiden en op korte termijn verder specialiseren.

4. Je profiteert van opleiding en opvolging op maat

Blog: De voordelen van werken bij een projectsourcingbedrijf - Voordeel 4: Bij Tormans profiteer je van opleiding en opvolging op maat.

Bij Tormans geven we mensen kansen en laten we mensen groeien. We kijken samen naar mogelijke groeitrajecten waarbij het volgen van relevante opleidingen centraal staat. Zo gaan er nieuwe deuren open voor je eigen carrièrepad.

5. Je maakt uitgebreid kennis met bedrijven

Blog: De voordelen van werken bij een projectsourcingbedrijf - Voordeel 5: Je maakt bij Tormans kennis met uiteenlopende bedrijven.

Als medewerker krijg je de kans om verschillende bedrijven van binnenuit te leren kennen. Bovendien leer je welke stijl van werken en welk soort projecten je het beste liggen. Hierdoor heb je meer motivatie en betrokkenheid dan wanneer je je aan een vast bedrijf bindt.

6. Je krijgt inzicht in uiteenlopende sectoren

Blog: De voordelen van werken bij een projectsourcingbedrijf - Voordeel 6: Bij Tormans krijg je inzicht in uiteenlopende sectoren.

Werken bij een projectsourcingbedrijf als Tormans geeft je de kans om te proeven van verschillende sectoren en disciplines. Onze talent hunters leren je uitgebreid kennen, waardoor ze samen met jou de juiste inschatting kunnen maken over projecten binnen sectoren die bij jou passen.

Wat is het verschil tussen projectsourcing en interim?

Projectsourcing wordt regelmatig vergeleken met interim. We geven daarom graag een aantal verschillen mee:

  • Bij outsourcing gaat het om projecten op langere termijn, terwijl interim eerder over korte-termijnopdrachten gaat;
  • Bij outsourcing word je niet overgenomen door de eindklant, terwijl dit bij interim wel meestal het geval is;
  • Bij outsourcing heb je de zekerheid op lange termijn, terwijl interim iets minder zekerheid met zich meebrengt.

Kort samengevat: je krijgt bij Tormans de garantie van vast in dienst te zijn. Ook al loopt je project ten einde, je blijft bij ons op de payroll en we zoeken voor jou naar een nieuw uitdagend project.

Waarom is werken bij Tormans een goede keuze?

De Tormans-familie heet je welkom

Naast de vele voordelen van werken bij een projectsourcingbedrijf vind je in Tormans ook een mens-gerichte werkgever. Wij staan bekend voor ons familiaal karakter en dat willen we ook behouden in alles wat we doen. De medewerker staat centraal en we trachten te luisteren en te helpen waar mogelijk. Naast de werkfactor is ook de funfactor erg belangrijk bij ons. Zo organiseren we heel wat evenementen, opleidingen en teamevents om enerzijds elkaar wat vaker te ontmoeten maar anderzijds ook om gewoon een leuke, plezante dag of avond te hebben met de collega’s.

Start je carrière bij toonaangevende bedrijven

Tormans staat gekend als betrouwbare partner bij heel wat multinationals en nationale bedrijven gesitueerd over heel Vlaanderen. We vervullen ook regelmatig opdrachten in het buitenland. Onze klanten vertrouwen op onze expertise en die van onze medewerkers om hun projecten tot een goed einde te brengen. Onze projecten gaan vaak over engineering of onderhoudsopdrachten binnen de bouw, chemie, farmacie, logistiek, nucleair, metallurgie, petrochemie, voeding… Ook kan je bij ons terecht voor heel diverse administratieve opdrachten.

Bij Tormans krijg je de kans om te groeien

Bij Tormans geloven we sterk in ‘Hire for talent, train for skills’, waarbij we ook op zoek gaan naar een bepaalde affiniteit of expertise binnen bepaalde disciplines en sectoren.  Gemotiveerde mensen met een bepaalde expertise, daar zijn we naar op zoek. Vanuit die basis krijg jij de kans om je carrière doordacht uit te bouwen binnen ons bedrijf.

Ons interne team begeleidt je

Er heerst een no-nonsense cultuur met weinig hiërarchische lijnen.  Elke dag staat een sterk intern team ter beschikking voor opvolging en ondersteuning van alle medewerkers en daarmee maken we bij Tormans het verschil. Je kan altijd bij het interne team terecht wanneer je vragen hebt of wanneer je bijvoorbeeld groeikansen of opleidingsmogelijkheden ziet.

Leer Tormans beter kennen!

Om af te sluiten geven we je graag in grote lijnen de geschiedenis van ons bedrijf mee. Want wanneer je op zoek bent naar een job, is het uiteraard belangrijk om je toekomstige werkgever zo goed mogelijk te leren kennen.

Tormans, met zijn roots in de Kempen, is een succesvolle onderneming opgericht in 1999 door Jan Tormans. Jan was actief als ingenieur en zag al snel de nood aan hoog opgeleide ingenieurs met diverse expertise bij grotere, industriële organisaties. Met zijn “make it happen”-mentaliteit en rechttoe rechtaan aanpak won hij snel het vertrouwen van zijn klanten en dat werkte. In het eerste boekjaar had Tormans al 58 medewerkers in dienst en toen de eerste CEO startte (in 2008) waren dat er 158. Vandaag zijn we met zo’n 365 collega’s en hebben we filialen in Antwerpen, Evergem, Geel en Mechelen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Geel.

Word jij onze nieuwe collega?

Uiteraard zijn wij ook erg benieuwd om jou te leren kennen! Spotte je al een interessante vacature op onze website? Solliciteer dan meteen! Vond je niet meteen iets dat bij je past, maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons bedrijf? Bezorg ons dan je spontane sollicitatie en wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team.

Meer weten over onze bedrijfscultuur?

Lees hier onze nieuwsberichten

Of bekijk de reportage van Kanaal Z.