5 jaar Dries bij Tormans

In september werd Dries in de bloemetjes gezet met zijn 5-jarig werkjubileum. Time flies when you’re having fun zeggen ze weleens en voor 5 jaar Dries bij Tormans geldt dat zeker.

Tijdens de afgelopen 5 jaar maakte hij uitgebreid kennis met de werking en de verschillende bedrijfsdomeinen binnen Tormans. Als iemand het bedrijf van binnen en van buiten kent, dan is Dries het wel. Hij realiseerde dan ook al heel wat mooie dingen. Een overzicht!

Waar is dat feestje?

20 jaar Tormans, de Winterbars op de cross, Tormans Café’s, nieuwjaarsrecepties, Meet & Eat’s, Sinterklaasfeesten, Lerende Tormans Netwerken… Altijd wel een reden om te vieren! Samen met de collega’s zet hij telkens opnieuw zijn schouders onder de organisatie van deze fijne events.

De man van de marketing

Zonder echt een marketingafdeling te hebben, zorgde hij voor actieve social mediakanalen op LinkedIn, Facebook en Instagram, een nieuwe en dynamische website, leuke designs en een mascotte “Tor”. Ook via Tormans CX kenden we heel wat publiciteit. Samen met het sales team baande hij de weg naar een volwaardige marketingafdeling, waardoor binnenkort weer heel wat nieuwe initiatieven het licht zullen zien.

Een operationele duizendpoot

5 jaar Dries bij Tormans, dat ging van gebouwenbeheer, ICT-park en wagenparkbeheer tot interne sollicitaties en ondersteuning bieden aan het management. Terwijl Dries het bedrijf op die manier beter leerde kennen, werd tegelijk een betere werking gestimuleerd.

Een passie voor finance

De rode draad in de job van Dries is zonder twijfel het financiële. Zorgen voor een duidelijke, frequente rapportage staat hoog op zijn prioriteitenlijst. Hij houdt de vinger aan de pols en streeft naar een gezonde groei van het bedrijf. Daarnaast heeft hij samen met de collega’s van de boekhouding een nieuw boekhoudprogramma en scansysteem geïmplementeerd. Paperless, uiteraard!

Een persoonlijke noot

“Ik blijf steeds de voeten op de grond houden, maar ben ook trots op de groei van Tormans en mezelf. Ik heb veel geleerd uit de vele contacten, vergaderingen en de Plato’s bij Voka, maar ook door het uitoefenen van steeds meer verantwoordelijkheden. Ik kijk dus met volle goesting uit naar de volgende 5 jaar… of meer“

Ook zo’n gedreven persoon als Dries en zin om aan de slag te gaan in ons fijne team? Bekijk dan hier onze interne vacatures!